20/03/2024 | FCS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estimats i estimades estudiantes i professorat de la Facultat.

El dimecres dia 24 i el dijous dia 25 d'abril de 2024 tornem a celebrar les Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I. Aquest curs serà ja la novena edició.

És un esdeveniment científic i professional en un espai de transferència del coneixement que es genera en la nostra Facultat, i on molts estudiants tenen la possibilitat d'exposar per primera vegada els seus treballs de recerca. A més, són dies de convivència i intercanvi entre l'alumnat i professorat d'Infermeria, Medicina i Psicologia, i altres disciplines afins a les Ciències de la Salut.

Enguany el fil conductor del programa serà la importància de la divulgació científica en ciències de la salut. Al llarg de les conferències es reflexionarà sobre la importància que el coneixement científic en l'àmbit de la salut siga accessible i comprensible per a la població, possibilitant un ús òptim d'aquest. D'altra banda, en la taula redona d'experts abordarem la importància de visibilitzar i divulgar les troballes científiques en el col·lectiu LGTBIQ+. També comptarem amb un taller consistent en un simulacre experiencial i interdisciplinari entre els graus de la Salut de la FCS.

Confiem que el programa, conformat per una conferència inaugural, una sessió dinàmica de divulgació, cinefórum i una taula d'experts siga del vostre interès. D'altra banda, tindrem sessions de comunicacions i defensa de posters i activitats dirigides a l'alumnat de doctorat gràcies al suport de l'Escola de Doctorat.

Existeix la possibilitat d'assistir com a oïdora o participar amb l'enviament de treballs en format pòster o comunicació oral de qualsevol línia d'investigació relacionades amb Ciències de la Salut, els quals optaran a diferents premis.

Ens complau a tot l'equip convidar-vos a participar activament aquests dies, i us animem a impulsar i difondre les jornades.

Una salutació molt cordial, 

 

Eladio J. Collado
Degà de la Facultat de Ciències de la Salut

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut