20/03/2024 | FCS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Millors pòsters i comunicacions

El Comitè Científic lliurarà 8 premis als millors treballs en format pòster i comunicació oral en les modalitats següents:

  • 3 premis, un per cada grau: millor pòster dels Grau en Infermeria, Medicina i Psicologia.
  • 3 premis, un per cada grau: millor comunicació oral dels Graus en Infermeria, Medicina i Psicologia.
  • 1 premi: millor pòster de postgrau.
  • 1 premi: millor comunicació oral de postgrau.
  • 1 premi: millor treball de recerca de TFG.

Diversos membres del Comitè Científic valoraran el resum i la defensa oral del treball. El nom de l'alumnat guanyador es farà públic el 25 d'abril durant l'acte de Clausura i lliurament de premis, i es lliurarà tant un accèssit com un val de reprografia.

Millors divulgadors o divulgadores

Les persones que conformen el tribunal del Comitè Científic de la VI Edició del Concurs "La meua tesi en 4,59 segons" lliuraran 3 premis als millors divulgadors o divulgadores. El nom de la persona guanyadora es farà públic el 25 d'abril.

D'altra banda, els tres millors divulgadors o divulgadores seran convidats a escriure un article de divulgació científica relacionat amb la tesi doctoral en el número 11 de la revista Àgora de Salut. Aquest article consistirà en un resum gràfic i un text informatiu de 1000 paraules que transmeta el coneixement científic amb un llenguatge accessible a la societat. En el moment que estiga publicat, aquest article es podrà introduir en el document d'activitats de doctorat en la secció sobre divulgació i computarà com 10 hores formatives.

Millors treballs presentats

Els 30 treballs millor avaluats seran convidats a presentar el text complet per a la publicació en elº n XX de la revista Àgora de Salut. La puntuació total s'obtindrà sumant el 40% de la puntuació obtinguda en la valoració del resum i el 60% de la puntuació obtinguda en la valoració de l'exposició oral.

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut