11/03/2021 | FCS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Benvolguts companys, benvolgudes companyes:

Com ja sabeu, l'any passat vam haver d'ajornar la sisena edició de les Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Jaume I a causa de la COVID-19. Aquest any ens hem proposat celebrar aquest esdeveniment científic-professional que es genera a la nostra Facultat amb les restriccions que pertoquen donat l'emergència sanitària que encara estem vivint. Així doncs, l’espai de transferència del coneixement i els dies d’intercanvi entre l'alumnat i professorat d'infermeria, medicina, psicologia, i altres disciplines afins a les Ciències de la Salut, se celebraran en modalitat virtual des del 21 d’abril fins al 5 de maig. 

Recuperem el fil conductor del programa de les jornades de l’any passat i, en la 6a edició, hem volgut posar en relleu com ha canviat ser un/a xiquet/a o un/a adolescent en aquest segle. Tant la literatura científica com els organismes oficials llancen freqüentment dades preocupants al voltant de la prevalença de malalties cròniques, problemes psicològics o nous fenòmens socials que es donen en la infància i l'adolescència, i que generen noves realitats i necessitats. Els menors són un col·lectiu prioritari perquè caminen per etapes complexes i cabdals per al correcte desenvolupament futur com a ésser humà. Per aquest motiu, serà important donar una adequada resposta i atenció per part dels professionals sanitaris.

Per tant, hem pensat un programa amb activitats síncrones i asíncrones, que comptarà amb una conferència, tres meses d'experts i un seminari. D’altra banda, hi haurà cinc tallers de temàtiques transversals i amb caràcter interdisciplinari, i tindrem activitats adreçades a l'alumnat de doctorat gràcies al suport de l'Escola de Doctorat. Per últim, es podrà assistir com a oient o es podrà participar amb l'enviament d'un treball en format pòster o comunicació oral de qualsevol línia d’investigació relacionada amb les Ciències de la Salut, els quals optaran a diferents premis.

Ens plau a tot l’equip convidar-vos a participar activament aquests dies, i us animem a impulsar i difondre les jornades.

Una salutació molt cordial,

Rafael Ballester
Degà de la Facultat de Ciències de la Salut
 

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut