UJI

Rellançament Web i Xarxes Socials FCS

Última modificació: 14/12/2016 | Font: FCS

Des de la Facultat de Ciències de la Salut, dins la nostra filosofia de "fer Facultat des de i per a totes i tots", estem reactivant algunes de les activitats de comunicació interna i externa que ja vam començar fa uns cursos.

Una d'aquestes activitats és el manteniment i actualització del web de la Facultat http://www.uji.es/centres/fcs/. En aquest, a més de seccions fixes (sobre òrgans de la Facultat, docència, intercanvi, etc.) comptem amb les seccions «Notícies» i «Agenda», que pretenen ser dues seccions àgils de divulgació de la informació que es genera a la Facultat.

A més, comptem des de fa ja un temps amb una pàgina de Facebook de la Facultat. Per tal de professionalitzar aquesta pàgina, fa un parell de mesos vam crear una pàgina institucional (Facultat de Ciències de la Salut - UJI, https://www.facebook.com/fcs.UJI/), de manera que algunes persones que es van inscriure a l'antiga (sol·licitant amistat, com una pàgina personal) hauran rebut el missatge perquè feren «M'agrada» a la nova. Us animem a inscriure-vos fent  «M'agrada» a aquesta nova pàgina, atès que és la manera en què rebreu de manera més ràpida i directa informació sobre el que està passant en el nostre àmbit.

Amb l'objectiu que aquestes accions (web i pàgina de Facebook) s’actualitzen àgilment i es puguen alimentar de la manera més ràpida possible de la informació directa del que està succeint, hem creat un formulari en la mateixa pàgina web (en l'apartat «Altres > Formulari de Noticies al web FCS», o en el formulari https://docs.google.com/a/uji.es/forms/d/e/1FAIpQLSfM-EJ6LYF1XOyXmXctgtVF0_t3WJIto3Km4YQjC7n-QfFkoA/viewform), on tots els membres de la comunitat universitària de la FCS (PDI, PAS, estudiantat) podeu fer-nos arribar suggeriments de notícies i/o agenda per a ser publicades al web i al Facebook. En cas de dubte, o que vulgueu que gestionem temes complementaris com ara realitzar fotos de l'esdeveniment, podeu posar-vos en contacte amb la Facultat a través de l’adreça electrònica fcs-xarxes@uji.es.

Us animem, doncs, a aprofitar aquests mitjans de comunicació de la informació, tant com a receptors i receptores (estant al dia del que passa) com a divulgadors i divulgadores (transmetent la informació que vulgueu que fem pública).

Deganat de la FCS

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut