Jornades d'Informació sobre la carrera Investigadora. Per a Estudiants de Psicologia. Vols saber què fer per a seguir la carrera investigadora en Psicologia??

21/11/2018 | FCS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Divendres 30 de Novembre

de 13:45 a 15:30 hores

Aula FCHS: HA1113AA

Inscripcióinscripcio.uji.es

Us escric en relació a un tema de gran interès per a la vostra formació.

Durant l'actual curs 2018-19 se celebraran les III Jornades d'Orientació Professional i Inserció Laboral dirigides a l'alumnat del Grau en Psicologia. És important que participeu en aquestes Jornades perquè rebreu informació de primera mà. Ja us enviarem el programa definitiu. Encara que la major part del programa de les jornades serà durant el matí del 25 de gener, i atès que tots els continguts no es poden abordar en un únic matí, s'han organitzat altres activitats els dies: 30 de novembre, 1 de febrer, 1 de març i 5 d'abril (en horari de 13:30 a 15:30, ja que aqueixos dies en aqueix horari no teniu classe perquè pugueu assistir sense cap problema). Si assistiu a totes les activitats programades a més de les quals estan organitzades per al matí del 25 de gener, se us reconeixerà per 0.5 crèdits. Per a açò heu d'inscriure-us en inscripcio.uji.es (Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques). Els que estigueu interessats per favor, inscriure-us ja.

Us anirem informant de cada activitat programada a mesura que es vagen acostant les dates. La primera activitat està programada per al 30 de novembre, que us informarà sobre la carrera investigadora en psicologia.

Organitzem tot açò amb molta il·lusió pensant que és important que tingueu la major informació possible que us puga orientar en el vostre futur professional. Per favor, no falteu.

Us esperem! 
 
Ana Alarcón
Vicedegana Grau Psicologia

Participants :

  • Marta Miquel, Catedràtica de Psicobiología
  • Estudiants de Doctorat
  • Maribel Gil. Tècnica de l'Oficina de Recerca.
Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut