UJI

Presentació

05/02/2019 | FCS

Benvolguts companys, benvolgudes companyes:

Aquest any se celebrarà la cinquena edició de les Jornades d'Investigació per a l'Alumnat de la Facultat de Ciències de la Salut, un esdeveniment anual que reuneix l’alumnat i professorat d’infermeria, medicina, psicologia, i altres disciplines afins. Aquestes dates s’han consolidat com un espai de coneixement, de divulgació científica i d’intercanvi i convivència.

Tots els anys s’intenta seleccionar una temàtica rellevant des de l’àmbit sanitari i social com a fil conductor del programa de les jornades. En la present edició calia posar en relleu l’àmbit de la cooperació internacional per al desenvolupament a fi de visibilitzar el treball cabdal dels sanitaris per a aconseguir un món més igualitari, així com per a mostrar una fructífera línia d’especialització.

Per tant, continuem comptant amb una conferència, una mesa d'experts, un seminari i un cinefòrum relacionats amb la temàtica. A més, hi haurà més tallers transversals, així com més quòrum, tindrem activitats adreçades a l’alumnat de doctorat gràcies al suport de l’Escola de Doctorat, i per últim, s’obrirà l’enviament de treballs a qualsevol membre de la comunitat universitària que investigue a l’àmbit de la salut.

Davant la importància i interés d’aquest esdeveniment científic, ens plau a tot l’equip convidar-vos a participar activament els dies 10 i 11 d’abril, i us animem a impulsar i difondre les jornades.

Una salutació molt cordial,

Rafael Ballester

Degà de la Facultat de Ciències de la Salut

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut