UJI

Gonzalo Pareja

Medicosmundi Mediterrànea

22/03/2019 | FCS

Delegat de Castelló i València de medicusmundi Mediterrània i vicepresident de  la Coordinadora Valenciana d'ONGD, Gonzalo Pareja és llicenciat en Enginyeria Agrònoma especialitzat en Gestió de recursos naturals per la Universitat Politècnica de València, amb estudis de postgrau en Gestió d'Energies Renovables per la Universitat de Cadis i en Cooperació Internacional per al desenvolupament especialitzat en Desenvolupament Local per la Universitat Jaume I.

 

Amb vuit anys d'experiència en treball en ONGs de Desenvolupament d'àmbit sanitari, com la Fundació El Alto, ACOEC. Actualment treballa com a delegat de Castelló i València de medicusmundi Mediterrània. Amb experiència en gestió de projectes de desenvolupament local sanitari a Etiòpia, Senegal, Equador i Burkina Faso.

A nivell d'acció social, co-coordinador del programa de promoció de la salut "MIH salut" a la ciutat de València del Centre de Salut Pública de València conjuntament amb la ONGD valenciana ACOEC durant els anys 2011-2014.

Professor associat de la Facultat de medicina de la Universitat Jaume I, en les pràctiques de l'assignatura de Clínica Medicoquirúrgica, i seminaris d'Epidemiologia i Salut Pública i tutor de dos TFG. Professor del Màster de Cooperació Internacional de l'a Universitat Jaume I.

Col·laborado en llibres i articles sobre programes de promoció de la salut i cooperació al desenvolupament sanitària. Participació en els projectes de recerca duts a terme entre la Universitat Jaume I i la Universitat de  Bahar Dar (Etiòpia) sobre Gestió del Risc de Desastres.

A més a més, és membre de la Càtedra Terra Ciutadana de la UPV, i de la junta directiva de la Coordinadora Valenciana de ONGD com a vice-president i coordinador de la Unitat Territorial de Castelló.

 

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències de la Salut