UJI

Agenda

Última modificació: 05/10/2018 | Font: FCS
 • Exposició i jornada lactància materna

  Des de la Unitat Predepartamental d'Infermeria de la Universitat Jaume I, a través de l'assignatura Programes de Salut en la Infància, i organitzat per les professores Águeda Cervera i Desirée Mena, es realitzarà durant la setmana pròxima un petit homenatge a la Setmana mundial de la lactància materna.

 • Curs de gènere als centres

  En compliment de l'acció núm. 59 del II Pla d’Igualtat de la Universitat Jaume I, s’ofereix una matèria de gènere en cada un dels quatre centres de la Universitat. Aquesta activitat formativa està organitzada per la Unitat d’Igualtat, l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, la Facultat de Ciències Humanes i Socials i la Facultat de Ciències de la Salut. Es pot convalidar per crèdits ECTS. Inici el 15 d'octubre de 2018.

 • III Jornades UJI d'Actualització en Cures d'Infermeria en el Pacient amb Disfàgia Orofaríngia

  El Departament d'Infermeria de la Facultat de Ciències de la Salut, amb la col·laboració del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, organitzen la jornada dirigida a l'alumnat del grau d'Infermeria i professionals que desitgen actualitzar el coneixement sobre el maneig de la disfàgia per part d'Infermeria.

 • II Congrés Internacional d'Avaluació i Intervenció en Intel·ligència Emocional

  El II Congrés Internacional d'Avaluació i Intervenció en Intel·ligència Emocional es realitzarà a la Universitat Jaume I, els dies 19 i 20 d'octubre de 2018. Es podrà convalidar per 1 crèdit de lliure configuració.

Informació proporcionada per: