Curs: "L’estudiantat i el funcionament de la Universitat Jaume I: drets, participació i oportunitats"

Última modificació: 19/02/2018 | Font: FCJE

Aquest curs és una activitat semipresencial que pretén formar a l’estudiantat de totes les carreres, amb persones expertes, sobre com funciona internament l’UJI i com l'afecta a l’alumnat. 

Es parlarà sobre els drets i deures de l’estudiantat sobre les classes, els exàmens, les beques, els conflictes acadèmics, així com altres aspectes de tramitació que un estudiantat ha de saber per poder superar amb èxit la seua etapa universitària. 

El curs consistirà, principalment, en uns continguts online consistents en videoclasses i altra documentació que serà disponible a l’Aula Virtual del curs durant diverses setmanes i que les persones inscrites hauran de visionar i realitzar unes breus activitats, quan els vinga millor, per a superar el curs. L'alumnat estarà permanentment en contacte amb el professorat i podrà fer-los qualsevol pregunta virtual sobre els continguts. Fins i tot, es donarà resposta a problemes i dubtes acadèmics personals que tinguen els inscrits a l'UJI.

A més a més, l’alumnat haurà d’assistir a una de les sessions presencials proposades a l’UJI on es completarà la formació rebuda en els continguts en línia i on es faran visites guiades per les instal·lacions universitàries per a poder conéixer millor el seu funcionament. També hi ha una opció de tutories virtuals per a aquelles persones que no puguen assistir a cap sessió presencial perquè puguen fer també el curs completament online.

El curs està reconegut per 1,5 crèdits ECTS i la inscripció costa sols 7,5€ per a l'estudiantat universitari i es pot fer ací: https://goo.gl/FeimLK

L'activitat ha estat organitzada per l'Espai Jurídic d'Estudis de l'UJI en la col·laboració del personal del Servei de Gestió a la Docència i Estudiants, Secretaria General, Infocampus, Consell de l'Estudiantat i el Vicerectorat d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa de l'UJI.

Més informació.

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques
Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16