26/11/2021 | FCHS
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Instruccions per a les presentacions 

 

Format

Les sessions de la vesprada de les Jornades de Foment de la Investigació en Ciències Humanes i Socials tenen lloc a través de l'Aula Virtual. Per això, cal presentar la presentació enregistrada amb un mínim de 10 dies d'antelació perquè es puga comprovar la qualitat del so.

 

Videoconferències

Totes les persones que heu inscrit una presentació oral, envieu-nos un arxiu de vídeo amb una presentació de diapositives locutada de 15 minuts o 5 minuts (per al cas dels pòsters). Els arxius s'han d'enviar a través del Drive i cal assegurar que el permís d'accés siga públic o registringit a la Universitat Jaume I. No utilitzeu la invitació directa; cal enviar l'enllaç a la presentació. 

A més d'enviar-nos la videoconferència, caldrà que participeu en la sessió de debat a través de l'Aula Virtual el dia de les Jornades.

 

Pòsters

Les persones que heu inscrit la vostra presentació en format pòster envieu-nos un arxiu pdf amb el pòster i un arxiu de vídeo amb una presentació explicativa de 5 minuts. També caldrà que participeu en la sessió de debat a través de l'Aula Virtual.

 

Les persones inscrites com a ponents teniu a la vostra disposició diverses guies per a preparar les vostres presentacions locutades que us poden ser útils. 

Totes les presentacions s'han de posar a disposició del públic en l'Aula Virtual creada per a les Jornades, on podreu accedir totes les persones ponents i inscrites. L’Aula estarà disponible a partir de les 9 hores del dia de les Jornades i, a partir de les 15, s’obrirà un torn de preguntes i respostes amb xats distribuïts per sessions temàtiques perquè hi puga haver debat entre ponents i assistents. Per tant,  demanem a totes les persones inscrites com a ponents que entreu a l'Aula Virtual entre les 15.00 i les 20.00 h del 6 de maig una o diverses vegades per poder contestar totes les preguntes que us vagen plantejant. 

Totes les presentacions, tant els pòsters com les presentacions orals, s’han d’enviar afoment-FCHS@uji.esamb una antelació mínima de 10 dies.

 

 

Indicacions per a les presentacions
Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials