UJI
  • UJI
  • Jornades de Foment de la Investigació en Ciències Humanes i Socials

Jornades de Foment de la Investigació en Ciències Humanes i Socials

Última modificació: 22/04/2020 | Font: FCHS

La integració de la investigació de Ciències Humanes i Socials és essencial perquè els beneficis de la inversió en ciència i tecnologia arriben a la societat. La recerca europea en Ciències Humanes i Socials és líder mundial en moltes àrees i té la clau dels grans reptes de les societats del futur. Des de les cultures que formen i han format part del món, fins a com organitzar i preparar la societat del futur, el gran abast de les ciències humanes i socials ens permet explorar tot allò que ens fa part del que la Declaració Universal dels Drets Humans anomena “la família humana”.

La Facultat de Ciències Humanes i Socials organitza des del 1995 les Jornades de Foment en Ciències Humanes i Socials per crear un fòrum de debat on potenciar un treball conjunt i multidisciplinari de l’ésser humà i l’organització social. En les Jornades, l’estudiantat adscrit a la Facultat que s’interessa per la investigació troba un primer fòrum per a les seues recerques i els seus projectes de recerca.

 

Avantatges de presentar una recerca en les Jornades de Foment

  • La recerca presentada es publica en volums col·lectius que tenen difusió en línia.
  • La recerca compta amb l’aval del professorat de la FCHS, que us assessora en aspectes bàsics de presentació de treballs acadèmics i mètode científic.
  • La inscripció a les Jornades, com a ponents o assistents, és completament gratuïta.
  • El professorat i l’estudiantat assistent contribueix diverses perspectives per fomentar projectes de recerca interdisciplinaris entre estudiantat de diversos títols.
  • La presentació de ponències es computa com a hores de formació en els programes de doctorat i en els processos de concurs-oposició per als cossos docents d'educació secundària.
  • La publicació dels resums i els articles complets ofereix una introducció als processos editorials i d'assegurament de la qualitat científica.

Comité científic: Equip deganal de la FCHS.

 

Inscriviu-vos com a assistents a les XXV Jornades en aquest enllaç. Per obtenir el certificat d'assistència a les Jornades cal assistir al 80% de les sessions i signar el full de control d'assistència que trobareu a l'entrada de la sala.

Inscriviu-vos com a ponents a les XXV Jornades en aquest enllaç. Tant si us inscriviu com a assistents com si no, podeu presentar la vostra recerca a les XXV Jornades incrivint-vos com a ponents abans del 3 d'abril de 2020.  Només admetem una ponència per persona, però podeu ser coautors de la ponència d'alguna altra persona.

 

Les XXV Jornades es virtualitzen per assegurar la salut de la comunitat universitària. Les presentacions estaran disponibles el dia 8 de maig en un curs de l'Aula Virtual i les interaccions entre assistents i ponents s'articularan a través d'un fòrum.

 

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials