UJI

Jornades de Foment de la Investigació en Ciències Humanes i Socials

Última modificació: 04/03/2020 | Font: FCHS

La integració de la investigació de Ciències Humanes i Socials és essencial perquè els beneficis de la inversió en ciència i tecnologia arriben a la societat. La recerca europea en Ciències Humanes i Socials és líder mundial en moltes àrees i té la clau dels grans reptes de les societats del futur. Des de les cultures que formen i han format part del món, fins a com organitzar i preparar la societat del futur, el gran abast de les ciències humanes i socials ens permet explorar tot allò que ens fa part del que la Declaració Universal dels Drets Humans anomena “la família humana”.

La Facultat de Ciències Humanes i Socials organitza des del 1995 les Jornades de Foment en Ciències Humanes i Socials per crear un fòrum de debat on potenciar un treball conjunt i multidisciplinari de l’ésser humà i l’organització social. En les Jornades, l’estudiantat adscrit a la Facultat que s’interessa per la investigació troba un primer fòrum per a les seues recerques i els seus projectes de recerca.

 

Avantatges de presentar una recerca en les Jornades de Foment

  • La recerca presentada es publica en volums col·lectius que tenen difusió en línia.
  • La recerca compta amb l’aval del professorat de la FCHS, que us assessora en aspectes bàsics de presentació de treballs acadèmics i mètode científic.
  • La inscripció a les Jornades, com a ponents o assistents, és completament gratuïta.
  • El professorat i l’estudiantat assistent contribueix diverses perspectives per fomentar projectes de recerca interdisciplinaris entre estudiantat de diversos títols.
  • La presentació de ponències es computa com a hores de formació en els programes de doctorat i en els processos de concurs-oposició per als cossos docents d'educació secundària.
  • La publicació dels resums i els articles complets ofereix una introducció als processos editorials i d'assegurament de la qualitat científica.

Comité científic: Equip deganal de la FCHS.

 

Inscriviu-vos com a assistents a les XXV Jornades en aquest enllaç. Per obtenir el certificat d'assistència a les Jornades cal assistir al 80% de les sessions i signar el full de control d'assistència que trobareu a l'entrada de la sala.

Inscriviu-vos com a ponents a les XXV Jornades en aquest enllaç. Tant si us inscriviu com a assistents com si no, podeu presentar la vostra recerca a les XXV Jornades incrivint-vos com a ponents abans del 3 d'abril de 2020. 

 

Si voleu tenir el programa al mòbil, podeu descarregar l'aplicació de les jornades en aquest enllaç (disponible a partir del 30 d'abril de 2020). 

 

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials