Missatge del degà

28/06/2018 | FCHS
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El degà de la Facultat de Ciències Humanes i Socials és un càrrec electe que comporta la confiança de l'estudiantat, el PAS i el PDI vinculats a la Facultat. La meua funció, com a degà, és estar al capdavant del nostre centre perquè, conjuntament, aconseguim que funcione eficientment i siga el millor aliat en el nostre camí a l'excel·lència.

En el període 2018-2022, amb el meu equip, treballaré perquè tots puguem avançar plegats. Posarem totes les nostre energies en millorar la qualitat de la democràcia a la nostra Facultat, des d'una necessària modificació del reglament que passa per donar veu a tots els col·lectius. Ens esforçarem per fer avançar la visibilitat i la influència de les Humanitats i les Ciències Socials tant en el conjunt de l’UJI com de la nostra societat. Impulsarem la nostra llengua i la cultura pròpia. Promocionarem la igualtat de totes les identitats que compartim un espai divers. Ens ocuparem també de millorar els espais i les infraestructures per fer del nostre centre un lloc habitable i acollidor on tothom trobe resposta a les seues necessitats quotidianes. Repensarem estratègicament els nostres títols, per distingir-nos i per avançar cap al futur des de la qualitat i la innovació. Impulsarem el reconeixement de la nostra investigació i en fomentarem l’excel·lència a tots els nivells.

La nostra és una Facultat amb un enorme capital d’intel·ligència col·lectiva. Juntes i junts podrem dissenyar la Facultat, els estudis i la recerca del futur des de l’excel·lència, la responsabilitat, la pluralitat, la igualtat i el servei públic. 

Us done la benvinguda a una etapa il·lusionant i us convide a totes i tots a sumar-vos al projecte.

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials