01/02/2022 | FCHS
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

La Facultat de Ciències Humanes i Socials naix l'any 1991, amb la Llei de la Generalitat Valenciana per la qual es crea la Universitat Jaume I de Castelló. 

Són membres de la Facultat l'estudiantat i el professorat de 10 titulacions de grau i 14 de màster, amb un total de vora 4.000 persones. La Facultat fomenta l'excel·lència docent en l'organització dels estudis i estableix aliances per assegurar l'experiència internacional de l'estudiantat i el professorat i la rellevància dels coneixements que desenvolupen per al teixit social de la nostra comunitat. Hi destaquen els cursos específics per fomentar l'ocupabilitat de les titulades i titulats del nostre centre.

La Facultat té un interés viu per conrear la recerca entre l'estudiantat i el professorat, que treballen en recerques punteres i innovadores en les àrees del seu àmbit. Aquest propòsit és la base de les Jornades de Foment de la Investigació en Ciències Humanes i Socials, que han tingut lloc al nostre centre de manera continuada des del 1995, fins i tot durant la pandèmia de Covid-19.

La formació en investigació del nostre estudiantat s'assegura a través de 8 programes de doctorat i màsters específics en investigació. La Facultat encoratja la publicació en obert de les tesis i els treballs de fi de màster a través del repositori institucional.

La Facultat de Ciències Humanes i Socials té un compromís ferm amb la igualtat d'oportunitats per a totes les persones que integren la comunitat universitària.

Benvinguda del degà

Missatge de benvinguda del degà

Polítiques i pràctiques per la igualtat de gènere

Tractem diferent els grups perquè hi puga haver igualtat entre les persones

 

Contacte
Facultat de Ciències Humanes i Socials
Av. de Vicent Sos Baynat s/n, 12071 Castelló de la Plana
Tel. +34 964 729 816/ 814/ 815 - fchs@uji.es

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials