14/04/2023 | FCHS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Facultat de Ciències Humanes i Socials naix en 1991, amb la Llei de la Generalitat Valenciana per la qual es crea la Universitat Jaume I de Castelló. 

Són membres de la Facultat l'estudiantat i el professorat de 10 titulacions de grau i 14 de màster, amb un total de prop de 4.000 persones. La Facultat fomenta l'excel·lència docent en l'organització dels estudis i estableix aliances per a assegurar l'experiència internacional de l'estudiantat i el professorat, així com la rellevància dels coneixements que desenvolupen per al teixit social de la nostra comunitat. Destaquen els cursos específics per a fomentar l'ocupabilitat de les titulades i titulats del nostre centre.

La Facultat té un interès viu per cultivar la investigació entre l'estudiantat i el professorat, que treballen en investigacions capdavanteres i innovadores en les àrees del seu àmbit. Aquest propòsit és la base de les Jornades de Foment de la Investigació en Ciències Humanes i Socials, que han tingut lloc en el nostre centre de manera continuada des de 1995, fins i tot durant la pandèmia de Covid-19.

La formació en investigació del nostre estudiantat s'assegura a través de màsters específics en investigació. La Facultat encoratja la publicació en obert dels treballs de fi de màster a través del repositori institucional.

A més, l'Escola de doctorat de l'UJI complementa aquesta formació amb 8 programes de doctorat vinculats als nostres àmbits de coneixement.

La Facultat de Ciències Humanes i Socials té un compromís ferm amb la igualtat d'oportunitats per a totes les persones que integren la comunitat universitària.

 

Contacte
Facultat de Ciències Humanes i Socials
Av. de Vicent Sos Baynat s/n, 12071 Castelló de la Plana
Tel. +34 964 729 816/ 814/ 815 - fchs@uji.es

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials