Incubadora de talent 2020-2021: Prepara la teua ocupabilitat per al mercat laboral Webinari per als graus de Periodisme, Comunicació Audiovisual i Publicitat i Relacions Públiques

07/10/2021 | FCHS
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Dates i horari

Taller
Divendres 12 i 19 de març de 16:00 a 19:00 h i 26 de març de 9:00 a 12:00 h.
Divendres 2 d’abril de 16:00 a 19:00 h. 

Auditoria de CV i carta de motivació
Dimarts 16 i dimecres 24 i 31 de març de 16:00 a 17:00 h.  

 

Una incubadora de talent és un concepte de grup de treball reduït que aporta confiança amb intimitat. Aquest format és idoni per a estudiantat dels últims anys de formació que s'enfronten al mercat laboral per primera vegada i volen treballar la seua estratègia laboral.  

Amb aquest webinari, podràs treballar sentiments de desorientació, incomprensió i solitud davant d'un mercat laboral confús, canviant i hostil.

Mitjançant el treball en grup, la docent et farà sentir orientada, compresa i acompanyada. Adquiriràs pautes i eines que posaràs en pràctica des del primer dia. Guanyaràs seguretat i claredat, acompanyada de persones en la teua mateixa etapa vital amb situacions similars.

Juntament amb l'UJI, la docent ha preparat un programa adaptat a la teua titulació:

Mòdul 1: Cerca de faena en línia; fonts de reclutament i pautes i estratègies de cerca.
Mòdul 2: Competències transferencials; per què més serveix allò que saps fer. 
Mòdul 3: CV i carta de motivació.
Mòdul 4:
 Entrevista de treball; preparació i seguiment.
Auditoria de CV i carta de motivació
.

Docent: Ana López Gobernado. 
Careerfully  proporciona assessoria estratègica de carrera. T'ajuda a transitar cap al mercat laboral i trobar la trajectòria professional que t'ompli, a través de transformacions saludables i gratificants que fan de tu una persona atractiva per a les empreses. 

L'estudiantat necessitarà un ordinador amb càmera i una connexió a Internet que li permeta compartir alhora vídeo i àudio.

La inscripció està limitada a 20 places i es pot formalitzar a través d'aquest enllaç. A causa del nombre de persones interessades, caldrà reconfirmar la inscripció contestant el missatge que us enviarem uns dies abans de l’inici de les sessions. Qui no conteste, perdrà la plaça a favor de la primera persona de la llista d'espera.

Organitza: Deganat de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

 


 


  

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials