World Robot Olympiad El 27 de maig de 2023 a la Universitat Jaume I

18/05/2023 | ESTCE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La World Robot Olympiad (WRO, https://www.wroboto.es), és una competició robòtica educativa d'àmbit internacional enfocada a alumnes d'entre 6 a 19 anys, on han de demostrar les seues habilitats en la programació de robots superant les proves plantejades per l'organització a nivell mundial.

Les proves de la World Robot Olympiad consisteixen en el disseny i programació d'un robot per a resoldre un repte. D'aquesta manera, els estudiants, amb l'orientació d'un entrenador, han de construir un robot innovador que el supere. Així, aprenen i demostren la seua capacitat de resolució de problemes, al mateix temps que desenvolupen competències personals. Els primers classificats podran participar en la final nacional que farà el pas a la mundial.

En 2022, es va celebrar per segona vegada, la competició regional a Castelló, congregant a més de 180 xiquets i xiquetes i joves de diferents municipis de la Comunitat Valenciana, els qui van demostrar les seues habilitats. Aquesta fase de la World Robot Olympiad (WRO) va ser organitzada per la Universitat Jaume I, la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castelló i l'Associació Maker's Club.

El 27 de maig de 2023 se celebrarà a la Universitat Jaume I una nova competició de la WRO 

Més informació