11/05/2023 | ESTCE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge diadisseny index

Dia del Disseny, Creativitat i Tecnologia (6a edició)

El 28 de setembre, des de les 9 h a les 18.30 h, a l'ESTCE

Recurs d'imatge 3D index

Jornades d´impressió 3D biomèdica

28 i 29 de setembre de 2023 en l'ESTCE

Recurs d'imatge espaitec-spender index

Projecte SPENDER

El projecte cocreatiu ha sigut elaborat en l'UJI.>LAB, el livinglab d'Espaitec, i han participat l'alumnat del grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de la Universitat Jaume I i l'Associació Parkinson de Castelló.

Recurs d'imatge workshop-martech index

Robòtica marina

El CIRTESU-UJI i el Grup SARTI-MAR-UPC han organitzat el fórum internacional Martech dedicat a la robòtica marina.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-6-2q-el-gust-d-investigar index

«El gust d’investigar»

En la XIII Reunió Científica «El gust d'investigar» s'han presentat disset treballs de recerca realitzats al llarg del curs acadèmic per joves investigadors i investigadores d'ESO i batxillerat.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-6-2q-simposi-enginyeria-residus index

Simposi d'Enginyeria de Residus

La Universitat Jaume I de Castelló ha acollit, del 19 al 23 de juny, la reunió de la Xarxa Iberoamericana en Gestió i Aprofitament de Residus (REDISA) i el X Simposi Iberoamericà d'Enginyeria de Residus.

Recurs d'imatge Gust-Investigar-23 index

El Gust d'investigar— 2023

15 de juny de 2023, de 9 a 14 h, a l'aula magna de l'ESTCE — UJI Concurs que pretén animar estudiantat i professorat a realitzar treballs d'investigació a l'aula, a indagar, a experimentar, a argumentar, a difondre i apreciar el gust d'investigar. Adreçat a l'alumnat de 4t de l'ESO, FP. Bàsica, Cicles Formatius de Grau Mitjà i 1r de Batxillerat.

Recurs d'imatge premi_rsc_eduardo_peris index

Premi Mond-Nyholm de la Royal Society of Chemistry

L'organització li ha atorgat el guardó en reconeixement a la notorietat i al desenvolupament d'idees altament innovadores dins de la recerca en el camp de la química organometàl·lica i la catàlisi.

Recurs d'imatge pei-agricultura index

Agricultura més sostenible

Els projectes han aconseguit més de sis-cents mil euros del Pla Estatal d'Investigació Científica, Tècnica i d'Innovació 2021-2023.

Recurs d'imatge worldrobotolympiada index

World Robot Olympiad (WRO) a l'UJI

La Universitat Jaume I ha acollit dissabte 27 de maig de 2023, per 3r vegada, la World Robot Olympiad (WRO), competició robòtica educativa d'àmbit internacional en la qual han participat 40 equips de la Comunitat Valenciana.

Recurs d'imatge Amenacesaquatiques index

Sistema d'Amenaces aquàtiques

La Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l’empresa UTEK (Unmanned Teknologies Applications), l’astiller Narwhal Boats i la Universitat de les Illes Balears ha desenvolupat un sistema integrat de monitorització i recerca d’amenaces aquàtiques pel Ministeri de Defensa.

Recurs d'imatge CatedraBP-TFG-TFM index

Diplomes TFG i TFM Càtedra BP

La Càtedra bp de Medi Ambient Industrial de la Universitat Jaume I ha celebrat l'acte de lliurament de diplomes als guanyadors dels premis als millors treballs finals de grau (TFG) i màster (TFM) relacionats amb el medi ambient industrial

Recurs d'imatge waterrockets index

Concurs Water rockets

Gran participació al II Concurs de coets d'aigua en les pistes d'atletisme de l'UJI

Recurs d'imatge fira-empreses-ESTCE index

Fira d’Empreses

L’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I ha organitzat una nova edició de la Fira d’Empreses per tal d’apropar l’entorn empresarial a l’estudiantat del centre.

Foto Premi-enginyeria index

Premi en Enginyeria de la branca Industrial 2023

L'UJI ha organitzat el premi en Enginyeria de la branca Industrial 2023 que reuneix estudiantat i professorat de 9 instituts de la província.

Recurs d'imatge contaminacioluminica index

L'UJI aborda la contaminació lumínica en el Dia Internacional de la Llum

La Universitat Jaume I de Castelló ha commemorat el Dia Internacional de la Llum 2023 amb diverses activitats com dues conferències sobre contaminació lumínica, demostracions d’efectes òptics que enguany han inclòs també tecnologia elèctrica i el concurs fotogràfic.

Recurs d'imatge hospitalprovincialcs index

Alumnat UJI visita el nou edifici de l'Hospital Provincial de Castelló de la Plana

El passat 4 de maig, un grup d'alumnat i professorat del Grau d'Enginyeria Mecànica i del Màster en Enginyera Industrial de la Universitat Jaume I de Castelló van realitzar una visita tècnica al nou edifici de l'Hospital Provincial de Castelló, inaugurat el mes de febrer passat i destinat al diagnòstic i tractament oncològic d'última generació.

Recurs d'imatge firujiciencia-2023 index

Firujiciència 2023

Dues mil persones han participat en la mostra científica i 600 d’elles han tingut l’oportunitat de visitar diferents llocs de la ciutat universitària

Recurs d'imatge uji-robotics-team index

ASTI Robotics Challenge

L’UJI Robotics Team ha obtingut el premi al millor rendiment en la categoria d’universitats i formació professional de grau superior de l’ASTI Robotics Challenge, una competició de robòtica educativa impulsada per la Fundació ASTI per a fomentar el talent STEM.

Recurs d'imatge word-robot index

World Robot Olympiad

El 27 de maig de 2023 a la Universitat Jaume I

Recurs d'imatge FiraEmpreses index

3a edició de la Fira d'Empreses de l'ESTCE — UJI

9 de maig de 2023, d'11 a 18 h, al vestíbul de l'ESTCE — UJI

Dia internacional de la llum diadelallum index

Dia Internacional de la Llum 2023

Divendres, dia 5 de maig, des de les 10:00h fins les 13:00h, a la Sala d’Actes de l’ESTCE de l'UJI

Recurs d'imatge repte-desafia-futur index

Repte «Desafia el teu futur: Fes-ho circular»

Fundación LAB Mediterráneo, projecte impulsat per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE), ha organitzat hui juntament amb la Universitat Jaume I (UJI) el repte «Desafia el teu futur: Fes-ho circular», amb l'objectiu d'establir diàleg entre els estudiants i les empreses, per a trobar solucions innovadores a reptes del futur i promoure la col·laboració entre el món acadèmic i empresarial.

Recurs d'imatge XerradaLinkedin index

Ponència Borja Rodrigo Morales

Dimecres, 3 de maig de 2023, de 13 a 14 h, a l'Aula Magna de l'ESTCE — UJI

Recurs d'imatge ujihand index

II CONCURS UJI-HAND

PARTICIPA AL CONCURS DISSENYANT UNA PRÒTESIS DE MÀ D'IMPRESSIÓ 3D. Data límit d'inscripció: 30 d'abril de 2023. Data i lloc del concurs: 10 de maig de 2023 a les 11h al Hall de l'ESTCE

Recurs d'imatge olimpiada-fisica index

Olimpíada de Física

Els alumnes Guillem Beltrán Cerezuela, de l’IES Llombai de Borriana, i David Camacho Castilla, de l’IES Sos Baynat de Castelló, han obtingut el bronze i una menció d’honor respectivament a la Fase Nacional de la Olimpíada de Física.

Recurs d'imatge Provacangur index

La UJI acull una nova edició de la Prova Cangur

Al voltant de 600 alumnes de tota la provincia han participat en aquesta activitat impulsada per la Societat Catalana de Matemàtiques celebrada a l'ESTCE. La Prova Cangur pretén estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-3-2q-ciencia-en-el-parlament index

Science Meets Regions

L’acció coordinada per Ciencia en el Parlamento i RUVID s’emmarca en el programa Science Meets Regions del Joint Research Center de la Comissió Europea.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-3-2q-jornada-estudia-investiga index

VIII Jornada «Estudia i investiga»

La Universitat Jaume I ha celebrat la vuitena edició de la jornada «Estudia i investiga a l'UJI», un acte que ha reunit l'estudiantat excel·lent que fa tasques d'investigació al mateix temps que cursa els seus estudis de grau, així com al professorat que forma part d'aquest programa.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-3-2q-pei-quimica-ii index

Química per a la salut

Els estudis han aconseguit quatre-cents mil euros del Pla Estatal de Recerca Científica, Tècnica i d’Innovació 2021-2023.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-3-2q-olimpiada-matematica-espanyola index

Olimpíada Matemàtica Espanyola

Guillem Beltrán Cerezuela i Dan Vancea, dos castellonencs seleccionats en l'Olimpíada Matemàtica del districte universitari de la Universitat Jaume I, han guanyat una medalla d'or i una de plata en la fase nacional de la LIX Olimpíada Matemàtica Espanyola.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-3-1q-master-sistemes-inteligents index

Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents

El Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents de la Universitat Jaume I serà el primer títol de postgrau oficial de les universitats públiques valencianes a comptar amb una menció dual, una modalitat que combina l'adquisició de coneixements i competències pràctiques de manera simultània en la universitat i en l'empresa.

L'UJI i el Grupo Altadia creen una càtedra per a impulsar el coneixement ceràmic CatedraAltadia index

L'UJI i el Grupo Altadia creen una càtedra per a impulsar el coneixement ceràmic

La Càtedra Altadia del Coneixement Ceràmic preservarà els coneixements del sector ceràmic mitjançant la publicació d'una Enciclopèdia en Tecnologia Ceràmica

Recurs d'imatge premi-ing-rama-indus index

I Premi en Enginyeria de la branca Industrial UJI

L'objectiu del Premi en Enginyeria de la branca Industrial és acostar a l'estudiantat de batxillerat de Ciències i Tecnologia als diferents graus relacionats amb l'Enginyeria.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-2-2q-los_retos_de_prescindir_de_gases_de_efecto_invernadero_en_frigorificos_y_aires_acondicionados index

Els reptes de prescindir de gasos d'efecte d'hivernacle en frigorífics i aires condicionats

Adrián Mota Babiloni, investigador postdoctoral en Màquines i Motors Tèrmics, Universitat Jaume I de Castelló.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-11-1q-premis-catedra-bp index

Premis Càtedra bp

Els premis reconeixen l'excel·lència de treballs relacionats amb el medi ambient, preferentment en l'àmbit industrial i compten, a més, amb una dotació econòmica.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-10-2q-UJI-Motorsport index

UJI Motorsport

UJI Motorsport participa en la competició internacional de Formula Student on hi ha representades més de 600 universitats de tot el món

Recurs d'imatge jabonesbeltran index

Visita de l'alumnat de GITI i GIE a la planta industrial de Jabones Beltrán

Alumnat de l'assignatura "Projectes d'Enginyeria" dels graus "Enginyeria en Tecnologies Industrials" i "Enginyeria Elèctrica", visita la planta industrial de Jabones Beltrán, per veure les seves instal·lacions i el procés de fabricació de la seva línia de productes.

Recurs d'imatge com-agenda-2022-11-11-CatArqCir_11_11_22_Marato index

I Marató d'Arquitectura Circular

11 i 12 de novembre, Espaitec 2

Recurs d'imatge com-noticies-2022-11-1q-premi-talent-woman-espana index

Trencar estereotips en matemàtiques

Irene Epifanio, Lara Ferrando i Marina Martínez van crear tres activitats, encara accessibles a través de la web, per a trencar els estereotips en la matèria de Matemàtiques.

Recurs d'imatge com-agenda-2022-11-30-IBERDROLA_MOBI_30-11-22 index

Jornada: «Mobilitat sostenible, una mirada al futur»

El 30 de novembre, a les 10 h, parking edifici investigació

Recurs d'imatge com-noticies-2022-11-1q-catedra480-jornada-envelliment index

V Jornada d'Envelliment del COPCV

La Càtedra Cuatroochenta d'Intel·ligència Artificial, Salut i Benestar de la Universitat Jaume I de Castelló va participar el dissabte 5 de novembre en la V Jornada d'Envelliment: Noves realitats en l'envelliment.