Aquest acord, a més de les activitats conjuntes d'investigació, desenvolupament tecnològic i innovació (I+D+i), vinculades a finançament públic i també aquelles contractades mitjançant convenis privats amb empreses, contempla a més unes altres com la realització de tesis industrials codirigides, la dotació de beques per a estudiants de grau i màster en l'àmbit de les disciplines relacionades, així com l'organització de manera conjunta de cursos, seminaris i altres activitats de formació, amb la finalitat de fomentar la transferència del coneixement a les empreses.
Convocatòria 2024/2025 per a la Formació Dual
Apunta't al sistema de formació dual de la Universitat Jaume I, que combina aprenentatge en les empreses i en la universitat, per als graus de Químiques i Enginyeria Química. Termini de sol·licitud fins al 14 de juliol
Nova Càtedra Dental Science IAADent
La nova Càtedra Dental Science IAADent unirà esforços per a combatre les infeccions derivades dels implants dentals i millorar la salut bucal dels pacients
L'alumnat de cinc centres de Castelló de la Plana, Nules, Sant Mateu i Orpesa ha participat, al costat dels seus tutors i tutores, en la catorzena edició del concurs.
Primer simposi en Emergències, rescat i robòtica d'intervenció
Data: 23 de maig de 2024 de 9 a 14 h Lloc: Aula Magna de l'ESTCE de l'UJI
Entrevista a Silvia Doñate, alumna d'Intel.ligència Robòtica de l'UJI
Entrevista a Silvia Doñate, alumna d'Intel.ligència Robòtica de la Universitat Jaume I (Telecinco, 30/04/2024) Campiona d'Espanya al campionat universitari d'escacs
El Grau d'Enginyeria Informàtica de l'UJI ha obtingut el segell Euroinf
El segell EUROINF és el segell Internacional de Qualitat (SIC) per a l'àmbit acadèmic universitari. El Segell EUROINF d'Informàtica és un certificat concedit per una agència autoritzada per European Quality Assurance Network for Informatics Education (EQANIE) i desenvolupat a Espanya per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), organisme autònom, adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.
Cicle de conferències «TechnoCharlas»: «Mars 2020 Perseverance, del llançament a l'aterratge»
8 de maig, a les 16 h, al saló d'actes de l'ESTCE i en línia
#TechnoCharlas #NewEpisode5 - Taula Redona
El 10 d'abril a les 11 h. en l'ESTCE i en línia
20 de març de 2024, a les 11 h, a l'aula TD1302FR (ESTCE) i en línia, TechnoCharla a càrrec d'Ismael Sanz, Professor Titular d'Universitat en el departament d'Enginyeria i Ciència dels Computadores de l'UJI. Pertany al grup d'investigació TKBG, i els seus interessos inclouen el tractament de dades semi-estructurades i no estructurades, les tecnologies semàntiques i la recuperació de la informació entre altres.
13 de març, a les 11 h, a l'aula TD1302FR (ESTCE) i en línia, TechnoCharla a càrrec de Brais Moure desenvolupador del programari freelance amb més de 12 anys d'experiència.
El dia 28 de febrer, a les 11 h, a l'aula TD1302FR de l'ESTCE i online, Tecnocharla a càrrec d'Antonio Fernandes hacker espanyol, expert en ciberseguretat amb una àmplia trajectòria en l'àmbit. És conegut per la seua labor de divulgació, formació i conscienciació sobre la seguretat informàtica.
El día 21 de febrer, a les 11 hores, aula TD1302FR en l'ESTCE i online, Technocharla a càrrec d'Anna Cejudo destacada emprenedora i figura rellevant en el camp de la Intel·ligència Artificial. Al costat de la seua parella, Pau García-Milà, ha creat Zeve, el primer robot dissenyat per a sostindre converses, actuant com un guia educatiu personalitzat.
Cicle de conferències “TechnoCharlas” del Curs acadèmic 2023/2024
L'ESTCE de la Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat per al segon semestre del curs 2023-2024 el cicle de conferències “TechnoCharlas” el tema principal de les quals ronda al voltant de l'emprenedoria, de la divulgació científica i l'activació de la comunitat universitària.
Personal investigador del Departament d'Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny de la Universitat Jaume I de Castelló i el Grup d'Innovació en Infermeria associat a Fisabio dels Departaments de Salut d'Alcoi i Xàtiva-Ontinyent han desenvolupat un dispositiu de micció per a dones.
El segell internacional de qualitat és un certificat concedit a un centre o titulació que compleix els estàndards de qualitat, rellevància, transparència, reconeixement i mobilitat contemplats en l’Espai Europeu d’Educació Superior.
El hidrògen verd, a la porta de casa
Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l'Institut de Materials Avançats (INAM) de l'UJI, han implementat un demostrador de producció i emmagatzematge d'hidrogen, a partir de l'energia solar fotovoltaica, gràcies al suport financer de l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) dins del projecte UJI.>LAB Impuls.
Materials per a les renovables
El personal investigador ha aconseguit prop de mig milió d’euros per a desenvolupar dos projectes en l’àrea de materials avançats.
Perovskita per a la fotovoltaica, la robòtica i l'electrònica sensorial
El personal investigador, que ha aconseguit més de mig milió d’euros, compta amb el suport dels instituts de Materials Avançats i Noves Tecnologies de la Imatge.
L’UJI acollirà al llarg del semestre les fases locals de les olimpíades en set disciplines més a través de les quals es pretén promocionar la cultura de la ciència, la tecnologia i la innovació; estimular i divulgar el coneixement d’aquestes matèries i fomentar l’argumentació i el sentit crític com a eines intel·lectuals i acadèmiques fonamentals.
Els vots de l’antic alumnat han decidit els protagonistes d’esta sisena edició organitzada per l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l'UJI.
Oberta inscripció "Màster en Robòtica Intel·ligent Marina i Marítima. Erasmus Mundus"
Termini d'inscripció: 28 d'Octubre de 2023 a 14 de Gener de 2024