22/02/2024 | ESTCE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data:  28 de febrer de 2024
Acte: Segona xarrada del cicle de conferències “TechnoCharlas”
Lloc:   aula TD1302FR de l'ESTCE  i podrà seguir-se online des de  https://meet.google.com/thn-xpqb-bcn
Hora: 11 hores

Entitat: Proposta conjunta ESTCE/Estudiantat

Descripció:

L'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat per al segon semestre del curs 2023-2024 el cicle de conferències “TechnoCharlas”  el tema principal de les quals ronda al voltant de l'emprenedoria, de la divulgació científica i l'activació de la comunitat universitària.

És una proposta conjunta ESTCE/Estudiantat per a fomentar el creixement acadèmic de cada estudiant i el seu desenvolupament creatiu.

Aquesta segona xarrada anirà a càrrec d'Antonio  Fernandes i es titula "Parlant sobre ciberseguretat".

Antonio Fernandes és un hacker espanyol, expert en ciberseguretat amb una àmplia trajectòria en l'àmbit. És conegut per la seua labor de divulgació, formació i conscienciació sobre la seguretat informàtica. És un reconegut caçador de bugs, havent trobat i reportat vulnerabilitats en importants empreses com Google, Facebook, Twitter, Uber, Microsoft, Intel, Apple, i unes altres.

A més del seu treball tècnic, també es dedica a la formació i divulgació en matèria de ciberseguretat. És professor en escoles de negoci, mentor en la Guàrdia Civil i divulgador en Youtube.

 
L'assistència completa al cicle de TechnoCharlas convalida per 0,5 crèdits d'estudis per a l'estudiantat de grau.

Més informació:  Technocharlas (uji.es)