30/03/2021 |
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
AICE i l'UJI AICEyUJI index

AICE i l'UJI continuen la seua col·laboració en l'àmbit de ciència i tecnologia de materials ceràmics i afins

Aquest acord, a més de les activitats conjuntes d'investigació, desenvolupament tecnològic i innovació (I+D+i), vinculades a finançament públic i també aquelles contractades mitjançant convenis privats amb empreses, contempla a més unes altres com la realització de tesis industrials codirigides, la dotació de beques per a estudiants de grau i màster en l'àmbit de les disciplines relacionades, així com l'organització de manera conjunta de cursos, seminaris i altres activitats de formació, amb la finalitat de fomentar la transferència del coneixement a les empreses.

Recurs d'imatge FormacionDual index

Convocatòria 2024/2025 per a la Formació Dual

Apunta't al sistema de formació dual de la Universitat Jaume I, que combina aprenentatge en les empreses i en la universitat, per als graus de Químiques i Enginyeria Química. Termini de sol·licitud fins al 14 de juliol

Recurs d'imatge Catedra_dental index

Nova Càtedra Dental Science IAADent

La nova Càtedra Dental Science IAADent unirà esforços per a combatre les infeccions derivades dels implants dentals i millorar la salut bucal dels pacients

Recurs d'imatge ElGustInvestigar2024 index

Concurs. El gust d'Investigar

20 de juny, a les 9 h, a la sala d'actes de l'ESTCE

Recurs d'imatge selloeuroinf index

El Grau d'Enginyeria Informàtica de l'UJI ha obtingut el segell Euroinf

El segell EUROINF és el segell Internacional de Qualitat (SIC) per a l'àmbit acadèmic universitari. El Segell EUROINF d'Informàtica és un certificat concedit per una agència autoritzada per European Quality Assurance Network for Informatics Education (EQANIE) i desenvolupat a Espanya per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), organisme autònom, adscrit al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

Recurs d'imatge fira-empreses-estce index Recurs d'imatge fira-empreses-ESTCE index

Fira d’Empreses

L’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I ha organitzat una nova edició de la Fira d’Empreses per tal d’apropar l’entorn empresarial a l’estudiantat del centre.

Recurs d'imatge FiraEmpreses24 index

IV Edició Fira Empreses ESTCE

El 16 d'abril a les 9 h. en l'ESTCE

Recurs d'imatge symposioemergrobotica index

Primer simposi en Emergències, rescat i robòtica d'intervenció

Data: 23 de maig de 2024 de 9 a 14 h Lloc: Aula Magna de l'ESTCE de l'UJI

Recurs d'imatge tecnocharlataularedona index

#TechnoCharlas #NewEpisode5 - Taula Redona

El 10 d'abril a les 11 h. en l'ESTCE i en línia

Recurs d'imatge tecnocharla2024Ep4 index

#TechnoCharlas #Episode4

20 de març de 2024, a les 11 h, a l'aula TD1302FR (ESTCE) i en línia, TechnoCharla a càrrec d'Ismael Sanz, Professor Titular d'Universitat en el departament d'Enginyeria i Ciència dels Computadores de l'UJI. Pertany al grup d'investigació TKBG, i els seus interessos inclouen el tractament de dades semi-estructurades i no estructurades, les tecnologies semàntiques i la recuperació de la informació entre altres.

Recurs d'imatge tecnocharla2024-Ep3 index

#TechnoCharlas #Episode3

13 de març, a les 11 h, a l'aula TD1302FR (ESTCE) i en línia, TechnoCharla a càrrec de Brais Moure desenvolupador del programari freelance amb més de 12 anys d'experiència.

Recurs d'imatge tecnocharlas2024-Ep2 index

#TechnoCharlas #Episode2

El dia 28 de febrer, a les 11 h, a l'aula TD1302FR de l'ESTCE i online, Tecnocharla a càrrec d'Antonio Fernandes hacker espanyol, expert en ciberseguretat amb una àmplia trajectòria en l'àmbit. És conegut per la seua labor de divulgació, formació i conscienciació sobre la seguretat informàtica.

Recurs d'imatge tecnocharlas2024-Ep1 index

#TechnoCharlas #Episode1

El día 21 de febrer, a les 11 hores, aula TD1302FR en l'ESTCE i online, Technocharla a càrrec d'Anna Cejudo destacada emprenedora i figura rellevant en el camp de la Intel·ligència Artificial. Al costat de la seua parella, Pau García-Milà, ha creat Zeve, el primer robot dissenyat per a sostindre converses, actuant com un guia educatiu personalitzat.

Recurs d'imatge tecnocharlas2024 index

Cicle de conferències “TechnoCharlas” del Curs acadèmic 2023/2024

L'ESTCE de la Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat per al segon semestre del curs 2023-2024 el cicle de conferències “TechnoCharlas” el tema principal de les quals ronda al voltant de l'emprenedoria, de la divulgació científica i l'activació de la comunitat universitària.

Recurs d'imatge firademasters index

Fira de màsters de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals

25 d'abril, a les 10.30 h, al vestíbul de l'ESTCE

Recurs d'imatge entrevistasilvia index

Entrevista a Silvia Doñate, alumna d'Intel.ligència Robòtica de l'UJI

Entrevista a Silvia Doñate, alumna d'Intel.ligència Robòtica de la Universitat Jaume I (Telecinco, 30/04/2024) Campiona d'Espanya al campionat universitari d'escacs

Recurs d'imatge premi-ing-rama-indus index

I Premi en Enginyeria de la branca Industrial UJI

Termini d'inscripció: del 16 de gener al 15 de març de 2023 Data del Premi en Enginyeria de la branca Industrial UJI: 25 de març de 2023

Recurs d'imatge jabonesbeltran index

Visita de l'alumnat de GITI i GIE a la planta industrial de Jabones Beltrán

Alumnat de l'assignatura "Projectes d'Enginyeria" dels graus "Enginyeria en Tecnologies Industrials" i "Enginyeria Elèctrica", visita la planta industrial de Jabones Beltrán, per veure les seves instal·lacions i el procés de fabricació de la seva línia de productes.

Recurs d'imatge FiraEstudiantsSet22 index

V Dia del Disseny, Creativitat i Tecnologia

Organitzada per l'Escola Superior de Tecnologies i Ciències Experimentals, l’activitat va comptar amb la col·laboració de diverses associacions que pertanyen a la universitat castellonenca. En la fira van participaran amb gran afluència de públic les següents associacions: HackerSpace Castellon, Club de jocs de taula de l'UJI, UJI Electric Racing Team, UJI Motorsport, La Plantilla, UJI Robotics, UJI Hand i Associació Nacional d'Estudiants de Matemàtiques.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-9-2q-feder-farmacs-covid-19 index

Fàrmacs per la COVID-19

El grup de Bioquímica Computacional i el de Computació i Arquitectures d’Alt Rendiment (HPC&A per les seues sigles en anglès) treballen en un projecte de dos anys de durada que té com a objectiu «dissenyar compostos antivirals per a fer front al virus».

Recurs d'imatge com-noticies-2022-9-1q-guardo-jose-maria-mayoral index

Guardó per l'estudi i control de brots de COVID-19

L'equip format per una quinzena d'investigadores i investigadors ha treballat en estreta col·laboració amb el Centre de Salut Pública de Castelló

Recurs d'imatge com-noticies-2022-9-1q-lliurament-premi-acerinox index

VI Premi Acerinox

Jorge Alcañiz Ull, enginyer en Tecnologies Industrials per la Universitat Jaume I de Castelló, ha rebut el VI Premi Acerinox pel seu treball final de grau «Diseño y montaje de una máquina trituradora de hielo, con cinta de alimentación y sistema de cribado».

Recurs d'imatge com-noticies-2022-9-1q-mednight-uji index

Mednight GTS 2022

El 30 de setembre se celebra la Nit Europea de les Investigadores i Investigadors 2022 amb demostracions i tallers científics, jocs perquè els més menuts exploren la ciència o xarrades amb investigadores.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-9-1q-fill-predilecte-michavila index

Castelló nomena fill predilecte Francesc Michavila

L’Ajuntament de Castelló de la Plana ha nomenat fill predilecte Francesc Michavila Pitarch, rector honorari de la Universitat Jaume I, en un acte que s’ha celebrat al Teatre Principal en el marc de la commemoració del 771 aniversari de la ciutat.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-2q-talleres-catedra-bp index

Tallers Càtedra bp

Estudiantat d'entre 12 i 16 anys de diferents centres de la província ha passat pels tallers programats per la Càtedra amb un doble objectiu, fomentar la vocació científica i conscienciar sobre temes mediambientals.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-premis-aula-zs index

Premis TFG i TFM Aula Zschimmer & Schwarz

En la convocatòria han participat 15 treballs que aborden temes d'actualitat i rellevància dins de la química sostenible.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-talent-impuls-rural index

Talent i Impuls Rural

La Universitat Jaume I, amb el suport de la Diputació de Castelló, ha convocat una nova edició dels programes «Talent Rural» i «Impuls Rural», iniciatives amb les quals es promou la realització de pràctiques formatives en empreses i entitats locals, respectivament, de l’entorn rural  per part d’estudiantat universitari.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-catedra-cuatroochenta index

Càtedra Cuatroochenta

La Càtedra Cuatroochenta d'Intel·ligència Artificial, Salut i Benestar ha realitzat, durant el mes de juny passat, les primeres proves amb el seu sistema per a detectar signes de fragilitat a un grup d'usuaris d'un centre geriàtric de Castelló de la Plana.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-renovacio-catedra-arquitectura-circular index

L'UJI i la Generalitat renoven el conveni de col·laboració de la Càtedra d'Arquitectura Circular

La Comissió Mixta ha aprovat les activitats de formació, investigació i difusió per a enguany.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-6-2q-acreditacio-estce index

Acreditació ESTCE

El Consell d'Universitats ha concedit l'acreditació institucional a l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l'UJI i, a més, ha acordat la inscripció d'aquest procés d'acreditació en el Registre d'Universitats, Centres i Títols. 

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-catedra-smart-ports index

Càtedra Smart Ports

L'objectiu de la càtedra és promoure la investigació, la formació, el coneixement, el desenvolupament i la innovació en l'àrea de ports intel·ligents.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-premis-olimpiades-academiques index

Premis Olimpíades Acadèmiques

La Universitat Jaume I ha lliurat els premis als estudiants primers classificats de les Olimpíades Acadèmiques 2022, que en aquesta edició s’han desenvolupat en vuit disciplines, i els guardons del «Premi de promoció de Grau d’Història i Patrimoni».

Recurs d'imatge com-noticies-2022-6-2q-ranquing-cyd index

Rànquing CYD 2022

Els resultats del Rànquing CYD 2022 mostren que l'UJI ha aconseguit situar el 22% dels seus indicadors institucionals en el grup de major rendiment de la classificació i també destaca en altres 81 indicadors entre els sis àmbits de coneixement en què participa.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-6-2q-segell-publicacions-fecyt index

Revistes segell de qualitat FECYT

Set revistes publicades o coeditades per la Universitat Jaume I han aconseguit el segell de qualitat atorgat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) en la seua convocatòria de 2021.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-6-2q-fue-EACA index

XVII Trobada d'Àlgebra Computacional i Aplicacions

Els congressistes han pogut seguir cinc conferències plenàries i diferents sessions paral·leles de ponències en modalitat presencial, així com les sessions de pòsters; a més de gaudir d'algunes activitats socials.

Dimecres 16 de juny. Concurs. El gust d'investigar

Concurs organitzat per l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració activa del CEFIRE de Castelló, que pretén animar estudiantat i professorat a realitzar treballs d'investigació a l'aula, a indagar, a experimentar, a argumentar, a difondre, .... a apreciar el gust d'investigar. Està adreçat a alumnat de 4t de l'ESO, Formació Professional Bàsica, Cicles Formatius de Grau Mitjà i 1r de Batxillerat.

Dimecres 18 de maig: Fira d'Empreses 2022@ESTCE_UJI

Fira d'Empreses dirigida a tot l'estudiantat de grau i màster de l'Escola i als graduats i graduades en cursos anteriors. Comptarà amb la participació d'importants empreses de l'entorn de Castelló que necessiten incorporar personal qualificat en la seua plantilla. Estem organitzant el programa de la fira per a publicar-lo al més prompte possible.

Recurs d'imatge lliuramendiplomesengind index

Acte de lliurament el proper dijous 15 de febrer dels certificats de la IX Promoció del Màster Universitari en Enginyeria Industrial

El lliurament dels premis als millors Treballs Fi de Màster atorgats pel Col·legi Oficial d'Enginyers Superiors Industrials que tindrà lloc a les 17h a l'Aula Magna de l'ESTCE.

Reservori de noticies Veure'n més
Veure'n més