30/03/2021 | ESTCE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Recurs d'imatge fira-empreses-ESTCE index

Fira d’Empreses

L’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I ha organitzat una nova edició de la Fira d’Empreses per tal d’apropar l’entorn empresarial a l’estudiantat del centre.

Recurs d'imatge firademasters index

Fira de màsters de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals

25 d'abril, a les 10.30 h, al vestíbul de l'ESTCE

Recurs d'imatge premi-ing-rama-indus index

I Premi en Enginyeria de la branca Industrial UJI

Termini d'inscripció: del 16 de gener al 15 de març de 2023 Data del Premi en Enginyeria de la branca Industrial UJI: 25 de març de 2023

Recurs d'imatge jabonesbeltran index

Visita de l'alumnat de GITI i GIE a la planta industrial de Jabones Beltrán

Alumnat de l'assignatura "Projectes d'Enginyeria" dels graus "Enginyeria en Tecnologies Industrials" i "Enginyeria Elèctrica", visita la planta industrial de Jabones Beltrán, per veure les seves instal·lacions i el procés de fabricació de la seva línia de productes.

Recurs d'imatge FiraEstudiantsSet22 index

V Dia del Disseny, Creativitat i Tecnologia

Organitzada per l'Escola Superior de Tecnologies i Ciències Experimentals, l’activitat va comptar amb la col·laboració de diverses associacions que pertanyen a la universitat castellonenca. En la fira van participaran amb gran afluència de públic les següents associacions: HackerSpace Castellon, Club de jocs de taula de l'UJI, UJI Electric Racing Team, UJI Motorsport, La Plantilla, UJI Robotics, UJI Hand i Associació Nacional d'Estudiants de Matemàtiques.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-9-2q-feder-farmacs-covid-19 index

Fàrmacs per la COVID-19

El grup de Bioquímica Computacional i el de Computació i Arquitectures d’Alt Rendiment (HPC&A per les seues sigles en anglès) treballen en un projecte de dos anys de durada que té com a objectiu «dissenyar compostos antivirals per a fer front al virus».

Recurs d'imatge com-noticies-2022-9-1q-guardo-jose-maria-mayoral index

Guardó per l'estudi i control de brots de COVID-19

L'equip format per una quinzena d'investigadores i investigadors ha treballat en estreta col·laboració amb el Centre de Salut Pública de Castelló

Recurs d'imatge com-noticies-2022-9-1q-lliurament-premi-acerinox index

VI Premi Acerinox

Jorge Alcañiz Ull, enginyer en Tecnologies Industrials per la Universitat Jaume I de Castelló, ha rebut el VI Premi Acerinox pel seu treball final de grau «Diseño y montaje de una máquina trituradora de hielo, con cinta de alimentación y sistema de cribado».

Recurs d'imatge com-noticies-2022-9-1q-mednight-uji index

Mednight GTS 2022

El 30 de setembre se celebra la Nit Europea de les Investigadores i Investigadors 2022 amb demostracions i tallers científics, jocs perquè els més menuts exploren la ciència o xarrades amb investigadores.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-9-1q-fill-predilecte-michavila index

Castelló nomena fill predilecte Francesc Michavila

L’Ajuntament de Castelló de la Plana ha nomenat fill predilecte Francesc Michavila Pitarch, rector honorari de la Universitat Jaume I, en un acte que s’ha celebrat al Teatre Principal en el marc de la commemoració del 771 aniversari de la ciutat.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-2q-talleres-catedra-bp index

Tallers Càtedra bp

Estudiantat d'entre 12 i 16 anys de diferents centres de la província ha passat pels tallers programats per la Càtedra amb un doble objectiu, fomentar la vocació científica i conscienciar sobre temes mediambientals.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-premis-aula-zs index

Premis TFG i TFM Aula Zschimmer & Schwarz

En la convocatòria han participat 15 treballs que aborden temes d'actualitat i rellevància dins de la química sostenible.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-talent-impuls-rural index

Talent i Impuls Rural

La Universitat Jaume I, amb el suport de la Diputació de Castelló, ha convocat una nova edició dels programes «Talent Rural» i «Impuls Rural», iniciatives amb les quals es promou la realització de pràctiques formatives en empreses i entitats locals, respectivament, de l’entorn rural  per part d’estudiantat universitari.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-catedra-cuatroochenta index

Càtedra Cuatroochenta

La Càtedra Cuatroochenta d'Intel·ligència Artificial, Salut i Benestar ha realitzat, durant el mes de juny passat, les primeres proves amb el seu sistema per a detectar signes de fragilitat a un grup d'usuaris d'un centre geriàtric de Castelló de la Plana.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-renovacio-catedra-arquitectura-circular index

L'UJI i la Generalitat renoven el conveni de col·laboració de la Càtedra d'Arquitectura Circular

La Comissió Mixta ha aprovat les activitats de formació, investigació i difusió per a enguany.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-6-2q-acreditacio-estce index

Acreditació ESTCE

El Consell d'Universitats ha concedit l'acreditació institucional a l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de l'UJI i, a més, ha acordat la inscripció d'aquest procés d'acreditació en el Registre d'Universitats, Centres i Títols. 

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-catedra-smart-ports index

Càtedra Smart Ports

L'objectiu de la càtedra és promoure la investigació, la formació, el coneixement, el desenvolupament i la innovació en l'àrea de ports intel·ligents.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-7-1q-premis-olimpiades-academiques index

Premis Olimpíades Acadèmiques

La Universitat Jaume I ha lliurat els premis als estudiants primers classificats de les Olimpíades Acadèmiques 2022, que en aquesta edició s’han desenvolupat en vuit disciplines, i els guardons del «Premi de promoció de Grau d’Història i Patrimoni».

Recurs d'imatge com-noticies-2022-6-2q-ranquing-cyd index

Rànquing CYD 2022

Els resultats del Rànquing CYD 2022 mostren que l'UJI ha aconseguit situar el 22% dels seus indicadors institucionals en el grup de major rendiment de la classificació i també destaca en altres 81 indicadors entre els sis àmbits de coneixement en què participa.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-6-2q-segell-publicacions-fecyt index

Revistes segell de qualitat FECYT

Set revistes publicades o coeditades per la Universitat Jaume I han aconseguit el segell de qualitat atorgat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) en la seua convocatòria de 2021.

Recurs d'imatge com-noticies-2022-6-2q-fue-EACA index

XVII Trobada d'Àlgebra Computacional i Aplicacions

Els congressistes han pogut seguir cinc conferències plenàries i diferents sessions paral·leles de ponències en modalitat presencial, així com les sessions de pòsters; a més de gaudir d'algunes activitats socials.

Dimecres 16 de juny. Concurs. El gust d'investigar

Concurs organitzat per l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració activa del CEFIRE de Castelló, que pretén animar estudiantat i professorat a realitzar treballs d'investigació a l'aula, a indagar, a experimentar, a argumentar, a difondre, .... a apreciar el gust d'investigar. Està adreçat a alumnat de 4t de l'ESO, Formació Professional Bàsica, Cicles Formatius de Grau Mitjà i 1r de Batxillerat.

Dimecres 18 de maig: Fira d'Empreses 2022@ESTCE_UJI

Fira d'Empreses dirigida a tot l'estudiantat de grau i màster de l'Escola i als graduats i graduades en cursos anteriors. Comptarà amb la participació d'importants empreses de l'entorn de Castelló que necessiten incorporar personal qualificat en la seua plantilla. Estem organitzant el programa de la fira per a publicar-lo al més prompte possible.

Reservori de noticies Veure'n més
Veure'n més