07/01/2022 | ESTCE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

20/06/2019 L’UJI i CEFIRE lliuren els guardons als joves investigadors i investigadores d’«El gust d’investigar»

El concurs ha comptat amb la participació de 32 alumnes de quart d’ESO i primer de batxillerat, tutoritzats per 10 membres del professorat.
 
 

22/06/2018 La UJI y CEFIRE entregan los galardones a los jóvenes investigadores e investigadoras de «El gusto de investigar»

El concurs organitzat per l'ESTCE i el CEFIRE de Castelló, ha contat amb la col·laboració de UBE i Aquarama i els vicerectorats d'Estudiantat i Investigació.
 
 

24/06/2017 Cincuenta y ocho jóvenes investigadores e investigadoras exponen en la UJI sus proyectos de investigación

L'alumnat pertany a centres d'educació secundària de l'Alcora, Benicàssim, Borriana, Castelló de la Plana, Grau de Castelló, Torreblanca, Vall d'Alba i Vila-real.
 
 

23/06/2016 80 joves investigadors i investigadores expliquen a l’UJI els seus primers projectes d’investigació

El lliurament de premis i diplomes de la VIII Reunió Científica «El gust d'investigar» ha posat el punt final la reunió científica, on s'han exposat 28 treballs d'investigació.
 
 

17/06/2015 La setena reunió científica «El gust d’investigar» reuneix més d’un centenar de joves científics

El lliurament de premis i diplomes de la VII Reunió Científica «El gust d'investigar» ha posat el punt final a una jornada, i a un any de treball, que ha reunit el 16 de juny de 2015 més d’un centenar de persones, entre estudiantat i professorat.
 
 

25/06/2014 L’UJI i el CEFIRE lliuren els diplomes de la sisena reunió científica «El gust d’investigar»

El lliurament de premis i diplomes de la VI Reunió Científica «El gust d'investigar» ha posat el punt final a una jornada, i a un any de treball, que ha reunit el 25 de juny de 2014 més de 150 persones, entre estudiantat, professorat i familiars.
 
 

26/06/2013 Un centenar d’alumnes de secundària mostren a l’UJI les seues investigacions dins de la cinquena reunió científica «El gust d’investigar»

«Us reconec com a científics», ha afirmat el professor de la Universitat Jaume I Ignacio Morell moments abans de desvelar el nom de les recerques premiades en la cinquena edició d’«El gust d'investigar» perquè «l'important és el camí i l'entusiasme que hi heu posat».