Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals

ESTCE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) de la Universitat Jaume I és el centre encarregat de l'organització dels ensenyaments  en els àmbits d'engenyeries i ciències experimentals.

Els estudis de la ESTCE es basen en una metolodologia integrada teòrica i pràctica, on la pràctica en laboratoris i tallers adquireix una rellevància especial perquè els graduats i les graduades adquirisquen els estàndards més elevats de preparació.

La internacionalització i la integració en el teixit productiu són línies prioritàries del centre, per a això ofereix als seus estudiants programes de mobilitat, dobles títols europeus i pràctiques obligatòries en empreses de sectors afins als estudis.

  • Actualment, a l’ESTCE s’imparteixen 13 títols de grau, adaptats al nou espai europeu d’educació superior.

  • A més, l’ESTCE oferta 14 títols de  màster i diversos cursos d’especialització adreçats a estudiantat que haja cursat estudis de grau, llicenciatura o enginyeria.

Si vols vindre a conèixer les nostres instal·lacions pots demanar una visita

Recurs d'imatge la-escola index

L'Escola

Presentació; Equip de Direcció; Junta de Centre; Junta Permanent i altres Comissions. Departaments. Normativa. Localització i espais. Actes de Comissions de Graus i Màsters.

Recurs d'imatge futur-alumnat index

Estudiantat

Calendari acadèmic; Beques i Ajudes; Programes de mobilitat; Associacions estudiants; Experiències UJI; Premi Marcadors.

Recurs d'imatge docencia index

Estudis

Informació de Graus, Màsters i Programes de Doctorat

Recurs d'imatge investigacio index

Investigació

Grups d'Investigació. Instituts Universitaris.

Recurs d'imatge qualitat-empreses index

Qualitat i relacions amb empreses

Comissió de qualitat. Acreditació institucional i segells de qualitat. Càtedres i Aules d'empresa. Fira d'Empreses. Col·legis professionals

NOTICIES Veure'n més
Recurs d'imatge El-Gust-Investigar-23 index

El Gust d'investigar— 2023

15 de juny de 2023, de 9 a 14 h, a l'aula magna de l'ESTCE — UJI Concurs que pretén animar estudiantat i professorat a realitzar treballs d'investigació a l'aula, a indagar, a experimentar, a argumentar, a difondre i apreciar el gust d'investigar. Adreçat a l'alumnat de 4t de l'ESO, FP. Bàsica, Cicles Formatius de Grau Mitjà i 1r de Batxillerat.

Recurs d'imatge worldrobotolympiada index

World Robot Olympiad (WRO) a l'UJI

La Universitat Jaume I ha acollit dissabte 27 de maig de 2023, per 3r vegada, la World Robot Olympiad (WRO), competició robòtica educativa d'àmbit internacional en la qual han participat 40 equips de la Comunitat Valenciana.

Recurs d'imatge Amenacesaquatiques index

Sistema d'Amenaces aquàtiques

La Universitat Jaume I de Castelló, en col·laboració amb l’empresa UTEK (Unmanned Teknologies Applications), l’astiller Narwhal Boats i la Universitat de les Illes Balears ha desenvolupat un sistema integrat de monitorització i recerca d’amenaces aquàtiques pel Ministeri de Defensa.

Veure'n més

Contacte
Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Av. de Vicent Sos Baynat s/n
12071 Castelló de la Plana
estce@uji.es