Com localitzeu l'aula i registreu la classe?

Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Aula aula sensefils-alumnes

    Foto: Àlex Pérez

Per a saber en quina aula heu de donar la classe, podeu recórrer a la pàgina web de l’UJI, entrant en el Sistema d'informació acadèmica (SIA) i seleccionant la corresponent titulació i assignatura. Podeu obtenir més informació en el manual SIA. Les consergeries de les facultats també faciliten informació sobre qualsevol ubicació de l’UJI. 

La majoria d'aules, despatxos i laboratoris s'obrin mitjançant la targeta o carnet de l’UJI. L'administració del vostre departament us assignarà tots els permisos necessaris perquè pugueu accedir a totes les dependències per a la docència. Heu de passar el carnet pel dispositiu electrònic que hi ha instal·lat a les taules multimèdia o a l'entrada de les aules informàtiques i els laboratoris. Quan passeu la targeta pel lector, a més d'encendre els llums i obrir la taula, es registra l'hora d'entrada a l'aula. Heu de tenir en compte que perquè el fitxatge siga correcte, l'heu de passar durant els 15 minuts abans o després de l'hora fixada per aquella classe. És important que conegueu la Normativa sobre el seguiment de l'activitat docent impartida en l’UJI. Tots els registres de les vostres classes i les incidències que es generen es gestionen des de l'aplicació Seguiment Docent. Podeu obtenir més informació sobre el seu funcionament en el manual de Seguiment Docent i en el document FAQ Seguiment Docent

Es recomana que abans de la primera classe visiteu l'aula. Podeu sol·licitar un canvi d'aula a través de l'aplicació Gestió d'horaris i POD (IGLU > Gestió docent > Planificació docent > Assistent d'horaris i POD). Per a més informació vegeu el manual Horaris i POD. A més, disposeu de l'eina Reserva d'espais (IGLU > Informàtica i infraestructura > Reserves > Reserva d'espais) per a reservar una aula o un espai concret per a poder realitzar una activitat o esdeveniment en una data determinada. Si necessiteu més informació sobre el funcionament d'aquesta eina informàtica consulteu el manual Reserva d'espais.