On podeu consultar llibres i altres recursos bibliogràfics per a la vostra docència i investigació?

Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Biblioteca ofereix suport al PDI per a la seva docència i investigació, tant en recursos d'informació com en assessorament i formació. Teniu a la vostra disposició recursos en paper i en format electrònic. Per a buscar i accedir al material bibliogràfic de la Biblioteca podeu utilitzar el cercador general o si necessiteu un recurs electrònic disposeu de:

Per a consultar els recursos en línia, des de fora del campus, heu de tenir instal·lat el VPN. És una aplicació per a Linux, Windows, Mac OS i Android que permet que qualsevol dispositiu, després d'introduir el compte d'usuari de l’UJI, tinga els mateixos permisos com si estiguera dins del campus. És una condició imprescindible, per exemple, per a poder descarregar des de casa els documents de bases científiques a les quals està subscrita l’UJI. Podeu obtenir més informació sobre el funcionament de VPN en el manual VPN. Per què usar el protocol L2TP

Si voleu accedir a llibres o revistes en paper que estan en la Biblioteca, consulteu aquestes instruccions. En el nou cercador en línia PRIMO trobareu els llibres del fons de la Biblioteca i milers de documents accessibles en Internet. També us podeu descarregar en el mòbil la APP BibliotecaUJI que us guiarà i ajudarà a localitzar llibres dins de les diferents plantes de la Biblioteca. 

Quins serveis ofereix la Biblioteca?

Podeu ampliar la informació sobre el conjunt de serveis recursos que ofereix la Biblioteca.

Com es fa el préstec?

Hi ha diferents modalitats de préstec per tal que el PDI disposeu de tot el material que necessiteu:

Com podeu sol·licitar la compra de material bibliogràfic?

Heu d’enviar les sol·licituds a través d'aquest formulari electrònic i el Servei d’Adquisicions Bibliogràfiques s’encarrega de les gestions.

En quines altres qüestions us pot assessorar per a la vostra investigació o docència?