Quines gestions administratives heu de fer?

Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El primer dia de treball cal que, en primer lloc, us presenteu al Servei de Recursos Humans on us facilitaran uns impresos que heu d’emplenar (dades personals, IRPF, declaració d’incompatibilitat i sol·licitud de domiciliació bancària). Haureu de portar una fotocòpia del DNI, fotocòpia de la cartilla de la Seguretat Social, la titulació acadèmica que requerisca el vostre lloc de treball (original i còpia), certificació de valencià de nivell C1 (original i còpia) i una foto de carnet. Signareu el vostre contracte i realitzareu també la sol·licitud del carnet universitari. En els impresos de gestió de personal per al PTGAS trobareu tots els documents en format pdf.  

El carnet universitari us identifica com a membres de la comunitat universitària. Amb tecnologia de targetes intel·ligents sense contacte (Mifare), us permet accedir tant a les activitats com als serveis que presta la Universitat. També us servirà com a document d’acreditació personal. Tota la informació relacionada amb el carnet UJI i com aconseguir-lo la podràs vore en la web.

Podeu consultar el llistat d’avantatges i descomptes específics que ofereixen diverses entitats, empreses i comerços als membres de la comunitat universitària. Gaudireu dels avantatges mostrant el carnet universitari i/o algun altre document acreditatiu. 

Després de dos dies aproximadament de començar a treballar a l’UJI, rebreu al vostre lloc de treball el vostre compte d’usuari amb les dades de configuració. L’accés al correu serà mitjançant la plataforma https://gmail.uji.es amb el nom d'usuari i la clau d’accés proporcionats. Si feu servir algun client de correu tipus Outlook, Thunderbird, etc. i no sabeu configurar-lo, ho heu de comunicar al Centre d’Atenció a Usuaris (CAU) i el personal tècnic es posarà en contacte amb vosaltres. Per a saber com crear i consultar incidències utilitzant l'eina web del CAU consulteu el manual Centre d'Atenció a Usuaris | CAU (usuaris).