Com és el treball dia a dia?

Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Correu intern

Mitjançant el correu intern (sobres interns en format paper) podeu enviar qualsevol tipus de documentació a un altre vicerectorat, servei o departament.

Petició de material d'oficina

Tots els serveis (tret dels departaments i els centres) han de tramitar les peticions de materials a través del Servei de Contractació i Assumptes Generals. Dins del material d'oficina s'engloben, entre d'altres, els tipus de productes següents: material d’escriptori, consumibles informàtics, paper, etc. Els serveis han de sol·licitar al Servei de Contractació i Assumptes Generals el material d’oficina que necessiten mitjançant la plataforma informàtica Compres (IGLU > Compres). Podeu obtenir més informació sobre el funcionament d'aquesta aplicació en el manual Peticions de compres menors (IGLU).

Un cop es registra la petició, es pot enllaçar a una comanda a través de l'aplicació Comandes menors (IGLU Navegador Oracle Forms Web > Aplicacions Gestió de recursos econòmics > GRE > Mòduls > Comandes menors) i seguir tot el procediment fins a tancar-la. Per a més informació vegeu el manual de Comandes menors

Convé subratllar que, amb caràcter general i per a contenir les despeses, no es pot sol·licitar material de marques concretes, s’ha de sol·licitar material genèric (bolígrafs blaus, fundes foradades, grapadores de dimensions normals, etc.). El material del magatzem adquirit se subministra en funció de la relació qualitat-preu.