Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Per a realitzar una connexió només cal que tingueu un dispositiu amb connexió a la xarxa i un compte d'usuari/ària actiu de l'UJI. Us podeu connectar a través de tres mecanismes: 

  • Portal Captiu: únicament és accessible des del campus universitari i no requereix cap configuració addicional del terminal amb què vulgueu fer la connexió, siga un smartphone, un portàtil o una tauleta tàctil. Es recomana aquest sistema sempre que no intercanvieu informació confidencial ja que no proporciona un mecanisme xifrat. Per a obtenir més informació consulteu el manual Portal captiu UJI.  
  • eduroam (Education Roaming): és una iniciativa a nivell global que facilita la mobilitat del personal de les universitats i dels centres d'investigació. Permet tenir connectivitat a Internet usant les credencials (usuari i clau d'accés) corporatives tant en el campus com en altres universitats que participen en el projecte. Per a més informació sobre com configurar el vostre dispositiu vegeu el document Eduroam.
  • VPN (Virtual Private Network): és aconsellable per accedir a dades sensibles, ja que proporciona una connexió més segura i privada. A més, permet accedir als serveis des de fora del campus. Per a tenir informació sobre com fer la configuració vegeu VPN. Per què usar el protocol L2TP.

Podeu ampliar la informació sobre els mecanismes de connexió en la pàgina web Connecta Xarxa.

També us pot interessar el document Com convertir el teu mòbil en un punt d'accés Wi-Fi (AP) per poder connectar a internet altres dispositius a través del vostre telèfon mòbil.