Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'UJI disposa d'un lloc web institucional www.uji.es S'estructura en diverses parts ben diferenciades:

Capçalera:   

  • Una primera línia d'icones amb enllaços als comptes de l'UJI a les xarxes socials i un cercador. En aquesta primera línia també podeu seleccionar el vostre Perfil de persona usuària, l'idioma i teniu un menú d'Eines desplegable per accedir directament a l'Aula Virtual, l'IGLUo la Seu Electrònica, entre altres.
  • Una segona franja amb els desplegables d'Estudis, Investigació i innovació, Internacional, UJI i Vida Universitària
  • Una imatge Magabàner que pot ser rotatòria

El cos central de la pàgina es divideix en les següents seccions: 

  • Estudis
  • Investigació
  • Internacional 
  • I a dos columnes: Notícies i Agenda

A peu de pàgina hi ha d'altres enllaços directes a informació rellevant de l'UJI, les dades de contacte i el llistat de perfils oficials de la Universitat a les xarxes socials.

Responsable de la informació: la major part de pàgines del web institucional indiquen al final del document l’òrgan, departament, servei o entitat que ha proporcionat la informació i que, per tant, respon pel contingut de la pàgina (Informació proporcionada per). Si detecteu qualsevol error o deficiència en el contingut d'una pàgina podeu posar-vos en contacte amb el servei responsable per a realitzar la correcció o suggeriment.

 

Què cal fer si no trobeu la informació que busqueu? 

Si no trobeu alguna informació en les pàgines del portal, fins i tot després d’utilitzar el cercador, podeu enviar un missatge a la Bústia UJI

 

Què cal fer per a publicar informació en el web de l’UJI?

La informació en el portal s’incorpora i s'edita a través de la plataforma UPO. Si disposeu d’accés a aquesta aplicació, podreu publicar directament al web. Si no, cal que envieu un missatge a sic@uji.es El Servei de Comunicació i Publicacions realitza sessions formatives sobre la gestió i publicació de continguts en el portal per a les persones que tenen accés a l'aplicació. Podeu obtenir més informació sobre el seu funcionament en el manual Portal. També teniu a la vostra disposició la Guia de publicació al portal web de l'UJI amb recursos i material d'ajuda per a publicar al web corporatiu.

Pantalla de inicio de la aplicación de gestión de contenidos del portal web de la UJI.

 

Com es generen continguts accessibles?

A la pàgina web de la Unitat Responsable d'Accessibilitat (URA) trobareu informació sobre cursos de formació i recursos per saber com generar continguts digitals accessibles. Aquest web recull material d'ajuda sobre com incloure subtítols a una presentació a temps real o eines informàtiques per fer transcripcions automàtiques en línia. L'URA és la unitat encarregada de vetllar per l'accessibilitat digital de tot el contingut dels llocs web de l'UJI i de les aplicacions mòbils. Podeu enviar les vostres consultes o suggeriments a l'adreça ura@uji.es 

També teniu a la vostra disposició el document FAQ Problemes d'accessibilitat a Portal (UPO) amb els errors més habituals del gestor web.