Canals d'informació

Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Web

En el portal web de la Universitat Jaume I trobareu informació completa i detallada sobre tots els aspectes de la vida universitària: titulacions, normativa, impresos, activitats socioculturals, serveis, entre altres. 

Avisos 

Us podeu subscriure al sistema d'avisos per rebre informació personalitzada al correu electrònic. També podeu consultar el Rodador que conté informació de l'UJI classificada per àmbits temàtics. Podeu consultar directament la base de dades i les diferents temàtiques (el trobareu en la pàgina web https://www.uji.es/perfils/estudiantat en el menú de la dreta Rodador). Podeu fer la subscripció a una llista de distribució per a rebre informació personalitzada al correu electrònic a través de l'IGLU (IGLU > Informació personal > Dades personals > Dades telefòniques de contacte i subscriptor d'avisos) o en l'apartat Avisos de la pàgina web d'Eines. A través d'aquest formulari podeu actualitzar les vostres dades de contacte i/o especificar les dades temàtiques a les quals us voleu subscriure. 

Llistes de correu

L’UJI té classificada la comunitat universitària en diferents llistes de distribució de correu electrònic. Això permet fer enviaments d’informació de manera més específica segons l’interès de la notícia.

Correu intern

Mitjançant el correu intern (sobres interns en format paper) podeu enviar o rebre qualsevol tipus de documentació procedent d'un altre servei, unitat o departament.  

VoxUJI

El periòdic de la Universitat és el VoxUJI, de periodicitat mensual. Hi trobareu articles d’interès per a la comunitat universitària i notícies sobre la vida del campus: http://www.uji.es/com/voxuji/ 

En el 107.8 de la FM podeu escoltar VoxUJI Ràdio, l'emissora oficial de l'UJI amb informatius, reportatges, música, entreteniment, informació acadèmica: http://www.radio.uji.es/ 

Plataformes i xarxes socials

Us permeten conèixer a l’instant notícies i informacions de la Universitat i establir un contacte directe per a conversar, donar la vostra opinió i compartir informació. Podeu consultar la informació referent a la presència de l'UJI a les xarxes socials. 

Televisió

Un sistema de pantalles informatives de televisió, situades en els diferents edificis del campus, us ofereix informació actualitzada sobre l’UJI.