Usuari i clau d'accés

14/01/2022 |
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Credencials  

Un cop formalitzeu la matrícula amb l’UJI, a través del Servei de Gestió de la Docència i Estudiant, se us assignarà un compte d’usuari únic. El compte d’usuari, juntament amb la clau d’accés, us servirà per poder accedir a tots els serveis informàtics de la Universitat. Podeu trobar més informació en el document Ajuda amb la gestió de compte d'usuari i clau d'accés a l'UJI i en Bones pràctiques d'ús del compte d’usuari corporatiu. A més, en Eines bàsiques per a comprovar l'activitat del compte d'usuari trobareu informació sobre recursos per poder detectar si el vostre compte ha estat compromès i consells per mantenir protegit el vostre ordinador.

Com recuperar la clau d’accés de l’usuari de l’UJI?

Des de la pàgina d’inici de sessió o autenticació als serveis de l’UJI, cal que feu clic en Heu oblidat la clau d’accés?. A continuació, es mostren diverses opcions:

  • Amb NIF i mòbil: en aquest cas la recuperació és automàtica després d’indicar el NIF i el mòbil.
  • No recorde cap dada: heu de prémer aquesta opció quan no recordeu el nom d'usuari, la contrasenya o cap de les dues. En aquest cas, heu d’emplenar el formulari. No és un mecasnisme automàtica, ja que requereix de la intervenció d’una persona que comprovarà les dades i autoritzarà l’operació. En un termini màxim de 24 hores desde la sol·licitud (o el següent dia laborable en cas de festius) rebreu un SMS i un coreu electrònic amb les instruccions per a recuperar les vostres credencials. En el document Com usar el mecanisme 'No recorde cap dada' trobareu les indicacions per saber com utilitzar aquesta opció.

Fins a quan tindreu usuari i clau d’accés?

Un cop finalitzeu els estudis, el compte corporatiu continuarà actiu durant un any. Un cop passe aquest temps, rebreu un correu per consultar-vos si voleu mantenir-lo. En tot cas, si voleu decidir cancel·lar el compte amb anterioritat a aquest any addicional, ho podeu fer a través del Registre General. Podeu ampliar la informació en el document Vincles: Comptes corporatius d'usuari i rols. Evolució dels estats