On podeu consultar llibres i altres recursos bibliogràfics?

Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Si voleu accedir a llibres o revistes en paper que estan en la Biblioteca, consulteu aquestes instruccions. En el cercador en línia PRIMO trobareu els llibres, tant en format físic com en format electrònic, del fons de la Biblioteca i milers de documents accessibles en Internet. També us podeu descarregar en el mòbil la APP BibliotecaUJI que us guiarà i ajudarà a localitzar llibres dins de les diferents plantes de l’edifici. 

La Biblioteca disposa d’un servei de ‘Bibliografia recomanada’ on podeu cercar pel nom o el codi de l’assignatura i també pel cognom del professor o professora. En aquest vídeotutorial coneixereu com consultar la bibliografia recomanada en el catèlg de la Biblioteca UJI. Podeu ampliar la informació sobre el conjunt de serveis i recursos que ofereix la Biblioteca.

Per a consultar els recursos en línia, des de fora del campus, heu de tenir instal·lat el VPN. És una aplicació per a Linux, Windows, Mac OS i Android que permet que qualsevol dispositiu, després d'introduir el compte d'usuari de l’UJI, tinga els mateixos permisos com si estiguera dins del campus. És una condició imprescindible, per exemple, per a poder descarregar des de casa els documents de bases científiques a les quals està subscrita l’UJI. Podeu obtenir més informació sobre el funcionament de VPN en el manual VPN. Per què usar el protocol L2TP