14/01/2022 |
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Aula Virtual

Si el professorat fica una nota als treballs, pràctiques o qüestionaris que realitzeu a l’Aula Virtual us arribarà una notificació al correu electrònic de retroalimentació perquè consulteu la qualificació i si ha introduït un comentari o observació.

Notes provisionals

Quan el professorat fica les qualificacions parcials o finals en les actes, us arribarà una notificació al correu electrònic amb la nota i la data, l'hora i el lloc de la revisió. En el correu que rebreu també s’informa del període en què podreu consultar-les al tauler de notes provisionals (IGLU > Acadèmica > Graus/Màster universitari > Notes provisionals d’assignatures).

Expedient acadèmic

Un cop s’hagen traspassat les actes i les notes siguen definitives, apareixeran al vostre expedient acadèmic. Podeu obtenir una còpia (sense signatura electrònica) a través de l’IGLU (IGLU > Acadèmica > Graus/Màster universitari > Consulta de notes).

Certificat de notes signat digitalment

Cal que tingueu present que podeu demanar un certificat de les notes obtingudes en un estudi oficial de l’UJI signat digitalment a través de la Sol·licitud de certificat de notes signat digitalment (IGLU > Acadèmica > Graus/Màster universitari/Doctorat > Sol·licitud de certificat de notes signat digitalment). Per saber com fer-ho consulteu el manual Sol·licitud certificat de notes signat digitalment.