Pràctiques externes

14/01/2022 |
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

En la pàgina web de Pràctiques externes trobareu tota la informació sobre el desenvolupament de les pràctiques, les entitats col·laboradores, els tràmits per sol·licitar el reconeixement de pràctiques extracurriculars o per poder fer les pràctiques internacionals, entre altres.

Per poder gestionar i tramitar la realització de les pràctiques haureu d’utilitzar diverses eines informàtiques des de la plataforma IGLU. En el manual Pràctiques externes | Alumnat trobareu informació sobre com elegir les preferències, com acceptar l’assignació de les pràctiques, com signar el projecte formatiu o com obtenir el certificat de finalització de pràctiques.

Alumnat de Medicina

L’alumnat matriculat en el Grau en Medicina, a més, selecciona les pràctiques clíniques a través de l’aplicació Matrícula en pràctiques hospitalàries del grau en medicina. Per conèixer el funcionament d’aquesta eina consulteu el manual Matrícula de pràctiques hospitalàries del grau en medicina. A més, durant el desenvolupament de les pràctiques, l’alumnat haurà d’utilitzar una aplicació per poder gestionar les històries clíniques dels pacients. Trobareu més informació en el manual Pràctiques medicina.

Alumnat d’Infermeria

L’alumnat matriculat en el Grau en Infermeria utilitza una app mòbil, durant les pràctiques clíniques, per poder registrar tota l’activitat que fan als centres sanitaris. En el manual Pràctiques d'infermeria trobareu informació sobre el seu funcionament.

Alumnat de Mestre o Mestra

L’alumnat matriculat en el Grau en Mestre o Mestra d’Educació Infantil o Primària selecciona les pràctiques a través de la plataforma Elecció de pràctiques de mestre/a. Si necessiteu més informació consulteu el manual Elecció d'ofertes de pràctiques de Mestre/a.