Actualitat

SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Notícies

Espai Aero

La visita als equips UJI Hand, UJI Robotics Team, UJI Motorsport i UJI Electric Racing Team ha permés als membres d’Espai Aero apreciar de primera mà el talent dels estudiants de l'UJI i explorar les innovacions tecnològiques que es desenvolupen en els seus tallers.

Càtedra del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials

La Càtedra del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials de l'UJI ha celebrat la jornada «Evidències científiques en serveis socials: dataset rural de la línia de base de serveis socials 2018-2023 (LIDEBASS)».

Biodiversitat per a la resistència

La investigadora de l'Institut de Recursos Naturals i Agrobiologia de Salamanca (IRNASA-CSIC) ha sigut l'encarregada de presentar els temes més destacats abordats durant el Simposi Plant BioProTech & & IOBC-IR celebrat a l'UJI.

«El gust d'investigar»

L'alumnat de cinc centres de Castelló de la Plana, Nules, Sant Mateu i Orpesa ha participat, al costat dels seus tutors i tutores, en la catorzena edició del concurs.

Dia Mundial de les Persones Refugiades 

La universitat pública de Castelló desenvolupa des de 2023 el programa RefUJIpau per a acollir en la comunitat universitària persones refugiades

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions