Actualitat

SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Notícies

Jornades de Portes Obertes

Un total de 3.319 alumnes de secundària de 62 centres educatius de les províncies de Castelló,  València i Tarragona han visitat la Universitat Jaume I durant les tres sessions de les XXXIII Jornades de Portes Obertes celebrades els dies 7, 13 i 21 de febrer de 2024.

Com preparar-se per ensenyar a la universitat?

Lucía Sánchez-Tarazaga i Francesc Esteve Mon, Universitat Jaume I.

Premis Talent Emprenedor

Aquesta tercera convocatòria estableix tres categories de premis: acceleració empresarial UJI-Ajuntament de Castelló; talent estudiantil amb vocació emprenedora, i idees disruptives vinculades als reptes de futur en àmbits estratègics per a la ciutat.

Dia contra la LGTBI-fòbia en l'esport

Per a visibilitzar la diversitat afectivosexual i de gènere en l'àmbit esportiu es distribuiran cordons amb els colors de l'arc de Sant Martí durant les activitats dutes a terme en el Servei d’Esports i s'encoratjarà a participar en les campanyes en les xarxes socials i a compartir fotos amb l'etiqueta #ujiabraçadiversitat

Donació per a estudi de l'Alzheimer

La donació del futbolista Pau Torres i la seua dona Paula Batet permetrà l'ampliació de la xarxa de centres i subjectes participants en el projecte.

Agenda

Aniversari UJI

El 23 de febrer a les 12 hores al Paranimf

Curs: «Alimentació saludable des de 0» (0.5 crèdits)

20, 22, 27 i 29 de febrer, a l'ESTCE

| CINEMA | ¿Dónde está la casa de mi amigo? -Khane-ye Doust Kodjast

Ds. 24 i dg. 25 de febrer de 2024‒ 19h | 3 € ‒ Tarifa reduïda: 2 € |Iran. 1987. Color i B/N. 83 min. DCP. Versió original en persa subtitulada en castellà. Per a tots els públics| Paranimf de la Universitat Jaume I

entrades

Exposició | NEMINI PARCO de Jesús Monterde

Del 18 de gener a l’1 de març de 2024 | Sala d'exposicions de la Llotja del Cànem

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions