Actualitat

SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Notícies

Càtedra INCREA

El programa 5UCV Gennera és una iniciativa emmarcada dins de les activitats del Programa Campus de l'Emprenedoria Innovadora i Sostenible, coordinada per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana, en la qual participen les cinc universitats públiques valencianes.

II Setmana de la salut mental

Amb motiu del Dia mundial de la salut mental, la Universitat Jaume I vol visibilitzar el seu compromís amb el benestar emocional de la comunitat universitària, i de la societat en general, a través de la celebració de la II Setmana de la salut mental.

Jornada «Intel·ligència artificial i transparència: impactes i desafiaments per al periodisme»

La Càtedra de Transparència Pública i Presidència de la Generalitat han organitzat la jornada «Intel·ligència artificial i transparència: impactes i desafiaments per al periodisme».

Vocabulari científic: estrès de les minories sexuals

Juan Enrique Nebot García, psicòleg i membre de l’equip d’investigació UJI-UV Salusex - Unisexsida, descriu el concepte estrès de les minories sexuals.

Inauguració Máster de la Pau

Aquest curs acadèmic 2023-24, el Màster compta amb més de 60 estudiants internacionals procedents de diferents països com l'Iran, l'Índia, Finlàndia, Ghana, Nigèria França, Holanda, els Estats Units, el Regne Unit, Hondures o Colòmbia.

Programa «Treball saludable» UJI

La Universitat Jaume I repren el 18 de setembre el programa «Treball saludable», una iniciativa que pretén millorar la salut de la comunitat universitària i del públic en general a través d’un programa de gimnàstica suau.

La Fundación Trinidad Alfonso convoca els premis 2022-2023 per a la promoció de l’esport universitari

La Universitat Jaume I de Castelló amb la resta d'universitats valencianes que formen part del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari, a través dels seus respectius serveis d'esports, han obert les dues convocatòries dels Premis Fundació Trinidad Alfonso (FTA) per a la promoció de l’esport universitari.

Vocabulari científic: diferència entre drogues dures i toves

Marta Asunta Miquel, professora de Psicobiologia i coordinadora del grup d’investigació A&N - Addicció i Neuroplasticitat, descriu la diferència entre drogues dures i toves.

Agenda

Jornada: «Oportunitats de Negoci de l'Arquitectura Circular»

4 d'octubre, a les 15 h, a l'Aula Magna de l'ESTCE

Dia de les Universitats Saludables

5 d'octubre, 10 h, cafeteries del campus UJI

Taula rodona | El narrador afònic: la víctima de la història. Una aproximació a la literatura des dels drets humans

Dijous, 5 d'octubre de 2023 | D'11 a 14 h | Entrada pública i gratuïta | Sala de Conferències de MENADOR espai cultural i en directe per Youtube

|DANSA| Impuls a la dansa_UJI

Dj.5 d'octubre a les 18.30h i a les 20h| Entrada lliure prèvia reserva (*) |Cía La Siamesa| Paranimf de la Universitat Jaume I

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions