Actualitat

SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Notícies

Proposta en educació mediàtica

Un centenar de catedràtics i professors de 33 universitats espanyoles ha fet públic un manifest en el qual es reivindica una major formació en matèria de comunicació per als futurs mestres.

Conveni Isonomia i Ajuntament de Borriol

Ambdues entitats han renovat el conveni de col·laboració per continuar amb les activitats destinades a la promoció de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, així  com d’altres col·lectius més desfavorits.

Reforma de la Facultat de Ciències Humanes i Socials

L'adequació interior de la Facultat de Ciències Humanes i Socials inclou la creació de sis noves aules, un nou laboratori docent, un espai multiusos, despatxos i altres espais d'ús compartit.

Balanç Reclam

En aquesta edició s’han representat més de 50 espectacles de teatre, dansa i música a 10 municipis de les comarques de Castelló.

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

La Universitat Jaume I ha celebrat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que es commemora el 3 de desembre, amb una lectura pública col·lectiva de la Convenció dels drets de les persones amb discapacitat.

Vocabulari científic: diferència entre drogues dures i toves

Marta Asunta Miquel, professora de Psicobiologia i coordinadora del grup d’investigació A&N - Addicció i Neuroplasticitat, descriu la diferència entre drogues dures i toves.

Agenda

| CINEMA |Ladrón de bicicletas - Ladri di biciclette

Ds. 9 i dg. 10 de desembre de 2023‒ 19h | 3 € ‒ Tarifa reduïda: 2 € |Itàlia. 1948. B/N. 89 min. DCP .Versió original en italià subtitulada en castellà. Apta per a tots els públics |Paranimf de la Universitat Jaume I

entrades

Exposició Arcadi Garcia Sanz, vida i obra

Des de 27 de novembre fins el 31 de desembre de 2023. Sala 1a planta de la Biblioteca

Exposició | MIRALLS DE L’OBLIT d'Espe Pons

Del 23 de novembre de 2023 al 5 de gener de 2024 | Llotja del Cànem

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions