Actualitat

SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Notícies

Llibre Jornades DIMEU

El Grup d’Innovació Educativa GIE TEAM ha llançat el llibre «VII Jornadas de Innovación Educativa DIMEU Aprendizaje cooperativo de los ODS» que es pot descarregar de forma gratuïta des de la pàgina web del Repositori de l’UJI.

Guardó per a Azucena García Palacios

La directora del LabPsiTec de la Universitat Jaume I de Castelló treballa en el camp de la psicopatologia i millora dels tractaments psicològics

Jornada Laborclima

Diversos especialistes han abordat els costos econòmics i jurídics dels danys i la insostenibilitat mediambiental.

La Universitat Jaume I brilla al CADU classificant cinc equips a les finals del CADU 2024

La Universitat Jaume I ha demostrat el seu potencial esportiu en classificar els seus equips en diverses disciplines per a la jornada final del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU) 2024, que se celebrarà el 12 de març al campus de la Universitat Catòlica de València a Torrent.

El que conten les nominades al Óscar 2024

Gonzalo Andrés García (U. de Alcalá), Rosa Rodríguez (U. de Las Palmas de Gran Canaria), Juan Iglesias (U. Pontificia Comillas), Inés Monjas (U. de Valladolid), Francisco Javier Blázquez (U. Pública de Navarra), Maria Medina-Vicent (UJI), Víctor Javier Llorente (U. de Granada), Cilia Willem (U. Rovira i Virgili), Cristina Simón (IE University) i Patricia San José (U. de Valladolid).

II Cicle de conferències de l’Escola de Formació Esportiva

La Universitat Jaume I ha celebrat una taula redona dedicada a l’esport i la salut mental que ha donat inici al II Cicle de conferències de l’Escola de Formació Esportiva.

Experiència amb estrella Michelin

L’estudi realitzat per la Universitat de Lleida amb la col·laboració de la Universitat Jaume I indica que aquest tipus d’establiments són un potent focus d’atracció turística.

FUE-UJI

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa promou cada any la realització de congressos, jornades i seminaris científics, consolidant la seua àmplia experiència en la gestió d'aquesta mena d'esdeveniments a la província.

Aula Intur de Turisme

Durant la jornada s'han abordat aspectes tan importants com el dia a dia d'un departament comercial o la reconstrucció de marca d'una cadena hotelera

Cobriment de les pistes de bàsquet a l’aire lliure

La Universitat Jaume I executarà en aquest primer semestre de l’any el projecte per a cobrir les pistes de bàsquet a l’aire lliure situades al costat de la pista d’atletisme amb l’objectiu de tenir-ho enllestit per al curs 2024-2025.

Agenda

Tancament del campus

Del 2 al 9 de març

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions