Persones matriculades 14.343
Persones matriculades
Opcions d’estudis 151
Títols oferits
Captació de recursos per a investigació 15 M€
Captació de recursos
per a investigació
Anys formant +30
Anys formant

Una de les

700 millors universitats
del món
Rànquing de Shanghai

En el top

4,5% de les millors institucions
d'educació superior del món
Center for World University Rankings

Una de les

250 millors universitats del
món de menys de 50 anys
Times Higher Education

Investigació

La Universitat Jaume I és una universitat jove que té com a missió fer avançar el coneixement desenvolupant una investigació de qualitat que arribe a la societat i que siga capaç d'atraure talent investigador i finançament extern.

Més informació
Recurs d'imatge investigacio investigacio
Recurs d'imatge internacional internacional2

Internacional

La Universitat Jaume I és una universitat oberta al món que t’ofereix la possibilitat de participar en programes de mobilitat en els cinc continents, estudiar en itineraris internacionals que et permeten obtenir dobles titulacions i fer pràctiques professionals arreu del món.

Més informació

Espaitec i la Diputació de Castelló presenten les novetats de la 11a edició de Castelló Global Program

Les firmes interessades a participar en el programa d'acceleració i creixement empresarial podran inscriure's del 15 de maig al 9 de juny .

Un estudi de l'UJI i la UAL testa amb èxit una proposta de robòtica que millora la comprensió de les relacions lèxiques en educació infantil

La professora Verónica Moreno de la Universitat Jaume I de Castelló i el professor Francisco J. Rodríguez de la Universitat d'Almeria han publicat els resultats en la revista Smart Learning Environments

La Fundació Universitat Jaume I-Empresa reuneix a prop de 200 persones en una trobada amb la coach financera Nieves Villena

Villena ha oferit una xarrada en la qual ha subratllat «la necessitat de desbloquejar límits i creences que ens impedeixen a cadascun de nosaltres continuar avançant cap a la nostra Felicitat Econòmica».

Paloma del Río reivindica un tractament informatiu igualitari per a la dona esportista a l'Escola de Formació Esportiva de l'UJI

L'Escola de Formació Esportiva de la Universitat Jaume I ha organitzat la ponència «Una mirada històrica sobre la divulgació de l'esport femení en els mitjans de comunicació» a càrrec de Paloma del Río Cañadas, periodista i coordinadora de patrocinis i federacions de la direcció d'esports de Radiotelevisió Espanyola (RTVE).

Concentració silenciosa a l’UJI per l’última víctima de la violència masclista a la Comunitat Valenciana

La comunitat universitària ha realitzat aquest migdia una concentració silenciosa a la porta de l’edifici de Rectorat de la Universitat per a manifestar el rebuig de l’UJI davant el darrer assassinat d’una dona a la Comunitat Valenciana.

30
març
Firujiciència 2023
31
març
Conferència | «Explorando la parte desconocida del proteoma» amb Priscila Kosaka Monteiro