La productora audiovisual Micrea Film Projects s'instal·la a Espaitec

12/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Micrea Film Projects, empresa constituïda per Adam Brenes Dutch (llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i en Comunicació Audiovisual per l’UJI) i Daniel Alonso Safont (llicenciat en Comunicació Audiovisual per l’UJI), s'ha instal·lat en el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial (Espaitec) de la Universitat Jaume I. Es tracta d'una productora que conjumina creativitat, experiència i els últims avanços tecnològics per a desenvolupar productes i formats audiovisuals innovadors. 

Entre els seus objectius a curt termini tenen el repte de créixer a escala nacional i convertir-se en una referència en els nous formats audiovisuals de realitat virtual, vídeos 360º i vídeos interactius. Per a reforçar l'equip, fa uns mesos es va unir al projecte Julián Gómez. 

Entre les raons de la seua instal·lació a Espaitec destaquen el fet de tornar a casa, és a dir, a la Jaume I, l'espai on es van formar acadèmicament i amb el qual segueixen col·laborant activament. Adam Brenes és, entre altres coses, professor del taller de vídeo «Trastorn visual», centrat en conceptes bàsics de l'audiovisual i impartit pel Servei d'Activitats Socioculturals (SASC) de la Universitat Jaume I. A més, l'empresa col·labora amb altres empreses instal·lades en Espaitec com és el cas de 4TIC, Solucions Cuatroochenta o Aticsoft. 

En l'actualitat l'empresa té tres línies de negoci principals: la comunicació de marca, enfocada a realitzar vídeos que responguen a l'estratègia de comunicació de cada client: des de clips corporatius, espots, reportatges, branded content, videoclips, etcètera; la producció de continguts, enfocada a la generar continguts audiovisuals de caràcter cultural i social; i la innovació en formats audiovisuals interactius, una nova línia que ha pres molt impuls en els últims mesos, enfocada a l'experimentació de formats de realitat virtual, vídeos 360º i vídeos interactius.

Segons ha explicat Daniel Alonso, «no ens sentim identificats com una productora audiovisual perquè no produïm com a màquines, sinó que pensem, creem experiments i elaborem projectes audiovisuals personalitzats, cadascun únic i diferent. Ens apassiona explicar històries, per açò decidim crear l'empresa».

Vídeo presentació de l’empresa: https://youtu.be/8c8wEnfaMa0

Web de l’empresa:  www.micrea.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions