La Fundació Germà Colón convoca la segona edició del Premi Germà Colón d’Estudis Filològics

09/02/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Patronat de la Fundació Germà Colón, amb seu a la Universitat Jaume I, ha convocat el II Premi Germà Colón d'Estudis Filològics amb l'objectiu d'incentivar el coneixement sobre la filologia romànica.

A la convocatòria podran presentar-se tots els treballs relacionats amb la llengua, la literatura i la filologia d'àmbit romànic en totes les seues manifestacions des dels orígens fins a l'actualitat. Els treballs, que hauran d'estar redactats en català i ocupar entre 350.000 i 500.000 caràcters, a més de seguir les normes d'edició de la pàgina de l’UJI, hauran de ser originals i presentar-se per triplicat en la Fundació Germà Colón abans del 10 de setembre de 2017.

El jurat estarà format pel rector de l’UJI, Vicent Climent, o persona en qui delegue; Germà Colón; un membre del Patronat de la fundació i dos especialistes en la matèria. 

El guardó es lliurarà durant un acte acadèmic presidit pel rector i el director del patronat, i consistirà en l'exposició pública de les conclusions de la persona guanyadora. El premi consistirà en la publicació de l'obra.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions