Juny

31/03/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Juny

Robot autònom submari

Que un robot teleoperat siga capaç de realitzar tasques d’intervenció en el fons marí és ja una realitat, però que siga un robot autònom qui realitze aquest tipus d’intervencions és, actualment, un dels reptes en què treballa la comunitat científica en el camp de la robòtica submarina.

Integració Con Sud

El procés d’integració econòmica del Con Sud Americà està funcionant com una forma de compensar el domini d’EUA a la regió, a diferència del que ocorre en altres zones del continent com Amèrica Central i el Carib, segons es deriva de la tesi “Creixement i activitat exportadora. Política comercial i integració econòmica en el Con Sud Americà” presentada per Bárbara Valenzuela, doctora en Economia de la Universitat Jaume I i actualment docent de la UTEM-Chile, les conclusions de la qual permeten orientar les reformes econòmiques i polítiques comercials d’aquests països amb l’objectiu d’incentivar les seues exportacions i productivitat regional.

Distingir el melanoma

El grup d’investigació Visió per ordinador de la Universitat Jaume I de Castelló treballa amb el Consorci Hospitalari de Castelló en el desenvolupament d’un sistema d’anàlisi digital de imatges multiespectrals que ajude els facultatius mèdics en la distinció del melanoma i altres tipus d’afeccions cutànies.

Màrqueting Esportiu

La primera tesi doctoral sobre Màrqueting Esportiu que es presenta en el programa de doctorat Gestió Empresarial de la Universitat Jaume I conclou que la transmissió de la imatge del patrocinat al patrocinador no sols es produeix, sinó que a més es pot mesurar.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions