Març

31/03/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Març

Tolerància a l’estrès salí

Investigadors del Departament de Ciències Agràries i del Medi Natural de la Universitat Jaume I (UJI) han estudiat la capacitat de distints genotips de cítrics per a capejar els estralls produïts pels alts nivells de salinitat en l’aigua de reg.

Colonialisme postmodern

Una tesi constata que la proliferació d’empreses de seguretat privada occidentals en els països del tercer món està donant lloc a una nova forma de colonialisme postmodern. El treball desvela les arrels de la legitimitat d’aquestes companyies, a qui reten comptes i l’impacte que tenen en relació a la sobirania dels països que empren els seus serveis i davant de la seguretat del sistema internacional.

Creació d’EBT

El Vicerectorat de Política Científica i Tecnològica i l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT) organitzen la jornada Estructures de suport a la creació d’Empreses de Base Tecnològica, on aprofitaran per a presentar la nova edició del Programa Concurs Uniemprendia 2008 de suport a la constitució d’empreses spin-off.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions