La substitució de la bomba de calor a l'edifici CD1 de la Biblioteca ha estat subvencionada per l'IVACE i cofinançada per fons FEDER

19/04/2018 | OTOP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'edifici CD1 de la Biblioteca disposa per a la climatització d'una nova bomba de calor de 315 kW de potència frigorífica i 335 kW de potència calorífica.

La nova bomba de calor és de condensació per aire, amb dos compressors monocargol de regulació contínua mitjançant variador de freqüència i refrigerant R-134a.

Les característiques de l'antiga bomba de calor de 277 kW amb un ESEER 2,10 s'han millorat significativament amb la bomba de calor de molt alta eficiència de 315 kW amb un ESEER 4,16

El període d'amortització de la inversió és de només 4,6 anys.

La substitució de la bomba de calor suposa deixar d'emetre 39 tones de CO2 a l'any.

La Universitat Jaume I segueix la seua aposta per la sostenibilitat i l'eficiència energètica, executa inversions en accions amb una tornada a curt termini, que augmenten l'eficiència i disminueixen la despesa pública.

ESEER són les sigles d'European Seasonal Energy Efficiency Ràtio, un indicador definit per Eurovent Certification Company, el qual  mesura l'eficiència energètica d'aparells de climatització en el context del seu ús al llarg de les diferents estacions de l'any en un lloc determinat.

IvaceUE. Fondo Europeo de Desarrollo Regional - LOGO

Informació proporcionada per: Oficina Tècnica d'Obres i Projectes