El curtmetratge «Rellano», del professor de l’UJI Agustín Rubio, seleccionat pel Bermuda International Film Festival

09/02/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El curtmetratge Rellano, escrit i dirigit pel professor del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I Agustín Rubio, ha sigut seleccionat pel Bermuda International Film Festival (BIFF) en la categoria de Narrative Live Action Short Film. D'aquesta manera, com que està seleccionat en competició per al BIFF, Rellano podrà optar a la pròxima edició dels premis Goya, i als Oscar si aconseguira el premi.

Rellano es tracta d'un thriller que gira entorn de la desaparició d'un xiquet al qual la seua mare ha castigat a quedar-se a la porta de casa, i de la cerca per part dels pares per tot l'edifici. El curtmetratge, produït per When Lights Are Low i distribuït per Films on the Road,  s'ha rodat íntegrament a València, amb un equip tècnic i artístic valencià del qual formen part les actrius Lola Moltó i Lara Salvador i l'actor Raúl Navarro.

Des de la seua estrena, que va tenir lloc el passat mes de desembre als cinemes Abc Park de València amb clar èxit de públic, també ha obtingut el màxim guardó en la seua categoria en el Festival of Film Music de Croàcia, un dels majors esdeveniments mundials sobre bandes sonores cinematogràfiques.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions