Espaitec acull la presentació dels projectes que participen en la cinquena edició de Castelló Global Program

25/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) ha acollit l'acte de presentació de projectes davant inversors, professors i organitzadors, de la cinquena edició del Castelló Global Program. Un esdeveniment on les catorze empreses seleccionades han pogut posar en pràctica el coneixement adquirit en les vuit sessions de formació on s'han treballat àrees de coneixement com a finances, lideratge, comunicació, innovació o recursos humans. 

Les empreses han comptat amb cinc minuts de presentació i cinc de feedback del jurat, compost per professors del programa, inversors de la província de Castelló i representants de les entitats organitzadores: Diputació de Castelló, Espaitec i CEEI Castelló. Per sectors han participat les següents empreses:

- Sector salut, esport i qualitat de vida: Persenda esports d’aventura i Livebetter servicios deportivos
- Sector turisme: 3.000 km
- Sector tecnologies de la informació i telecomunicacions: Brainbond Ingeniería InformáticaEmotional Apps i Intersac
- Sector energies renovables i sostenibilitat: Roofeco SystemEleven Recycling i Proyectos e instalaciones Elektrosol
- Sector enginyeria, disseny i fabricació: Creasolid i Tecnología y Aplicaciones Láser
- Sector alimentació: Bodegas y Viñedos Barón d’Alba
- Sector industrial: Hierros y Estructuras Segorbe  i Comercial Orbel

Amb aquest acte comença la segona i tercera fase del programa que consistirà en tallers pràctics per al desenvolupament del pla estratègic impartits per EDEM Escola d'Empresaris i sessions de mentoria personalitzades amb els professors del programa.

Durant els tallers que iniciaran el 26 de setembre, s'utilitzarà una metodologia participativa, pròpia d'una escola de negocis, mitjançant l'anàlisi de casos concrets que serviran per a generar una visió estratègica i cultura innovadora entre les empreses del programa. Cada sessió constarà de formació i acompanyament. És a dir, es treballarà amb un ponent i dos mentors especialitzats en planificació estratègica per a aportar a les empreses les pautes a seguir en el desenvolupament del seu propi pla de creixement. 

En paral·lel, durant octubre, novembre i desembre les empreses treballaren amb els mentors assignats en el desenvolupament i engegada d'un pla de creixement empresarial. El programa finalitzarà en el mes de desembre amb una presentació final on conèixer el pla d'acceleració de cada empresa.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions