La Universitat Jaume I inicia la primera edició del programa «e2: estudiant x emprenedor» 

28/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I obri la convocatòria per a participar en la primera edició del Programa «e2: estudiant x emprenedor UJI». La recepció de candidatures per als estudiants tutors romandrà oberta fins al 15 de juliol i està dirigida a estudiantat de grau, postgrau o recentment titulats de qualsevol àmbit de coneixement de la Universitat Jaume I. 

El programa, conegut com «ecuadrado», cerca entrenar estudiants de qualsevol titulació en la creació d'iniciatives de negoci amb suport d'empresaris de la regió. Consisteix en la creació d'equips multidisciplinaris conformats per un estudiant tutor que coordina altres companys de diverses carreres i per un empresari-mentor que els orienta i dóna suport per a generar idees i establir propostes reals de negoci. 

El programa ofereix a estudiants i empresaris la possibilitat de viure una experiència única. D'una banda, brinda als participants competències i habilitats que afavoreixen la seua ocupabilitat, alhora que els connecta directament amb el món de l'empresa; i d’altra banda, incorpora els empresaris a formacions dinàmiques on s'actualitzen en les últimes metodologies i estableixen lligams amb els joves, facilitant la detecció del talent per a les seues empreses. 

El programa s'estendrà fins als mesos de novembre i desembre i ofereix 30 hores de formació diferencial en temàtiques vinculades amb el lideratge, gestió d'equips, models de negoci, creativitat, negociació i habilitats comunicatives. Aquestes sessions pràctiques oferiran als estudiants seleccionats eines per a guiar el seu equip en el desenvolupament d'una idea emprenedora i els ajudaran en el desenvolupament de competències clau per al seu futur professional.

La iniciativa ha sigut dissenyada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) i impulsada per la Generalitat Valenciana i les cinc universitats públiques a través del Campus d'Excel·lència CH5U i es realitzarà de forma simultània amb la Universitat d'Alacant, la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València i la Universitat Miguel Hernández, combinant tallers, experiències i dinàmiques de treball en equip. 
 

Més informació del programa i inscripcions: www.increa.uji.es i www.ujiempren.uji.es

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions