L’UJI organitza una jornada per a mostrar les possibilitats laborals en l’àmbit del dret i l’advocacia

18/05/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El dimecres 17 de maig va tindre lloc a l'UJI la «Jornada sobre oportunitats en el dret i l'advocacia a la Universitat Jaume I», amb l’objectiu de mostrar les possibilitats en l'àmbit de l'advocacia a l'estudiantant del Grau en Dret, del Màster en Advocacia i a egressats d'àmbit jurídic de la Universitat.

La jornada va estar inaugurada pel coordinador de l'Espai Jurídic d'Estudis Laborals, Fernando de Vicente, qui va presentar als assistents les activitats que es programaran des de l’Espai, i pel delegat de centre de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Jaime Clemente.

Durant la jornada, la professora María José Mateu va abordar la importància del compliment normatiu en l'àmbit laboral i l'advocat José Muñoz en l'àmbit civil. La jornada va continuar amb la presentació del conveni que se signarà pròximament entre l'Agrupació de Joves Advocats (AJA) de Castelló, l'UJI i l'associació ELSA Castelló, per a realitzar accions formatives a partir del curs vinent. A continuació, el despatx d'advocats Uría-Menéndez, amb seu a València, va presentar als assistents el seu procés de selecció.

A la vesprada, la tècnica de l'Oficina d’Inserció Professional i Estades en Pràctiques de l’UJI Maribel Beas va explicar les competències requerides per als egressats de Dret que es volen dedicar a l'advocacia. A continuació, el magistrat Javier Edo va parlar sobre deontologia i actuació en sala dels advocats a  Espanya.

Per últim, l'associació de joves juristes ELSA Castelló va explicar les seues accions de futur i les possibilitats que ofereixen a l'estudiantat de Dret.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions