L’associació La Plantilla organitza el Cicle «Disseny, creativitat i tecnologia»

20/02/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Plantilla, associació d’estudiants i ex estudiants de Disseny Industrial de la Universitat Jaume I de Castelló, organitza el CDCT, el Cicle de Disseny, Creativitat i Tecnologia, que tindrà lloc del 20 de febrer al 16 de març de 2017 amb activitats setmanals.

La primera de les propostes és l’exposició «Expo-Creativa» que es podrá visitar del 20 al 24 de febrer al vestíbul de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i en la que s’inclouen mostres de l’exposició Pascual Forner Querol «Soroll i formes», treballs d’alumnes de Disseny Gràfic, prototips d’estudiants de quart d’Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, dels fotògrafs Diego Bendezú i Candi Eloisa Noenlle, UJI Motor Sport, l’exposició de calendari Collage, La Bohemia centre cultural i l’exposició Claudia Lozano «Pronoia». La inauguració està prevista per a les 10:30 hores amb l’assistència de diversos representants de La Plantilla i el director de l’ESTCE, José Joaquín Gual.

Les activitats del Cicle continuaran dimarts 28 de febrer amb la Fira Creativa i Tecnològica en el vestíbul de l’ESTCE coincidint amb la celebració del cinquè aniversari de La Plantilla. Per al mes de març,  s’ha previst les Jornades Formatives «Dissenyades» del 10 al 12 de març, i les conferències amb destacats dissenyadors.

Més informació 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions