El Consell Social de l’UJI atorga els premis d’investigació, iniciativa emprenedora estudiantil i excel·lència docent

08/12/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Consell Social UJI premis-consell-social jurat-consell-social

    Jurat dels Premis del Consell Social. | FOTO: A. PRADAS

El jurat del XVI Premi de Recerca del Consell Social en la modalitat trajectòria investigadora ha decidit concedir el guardó, dotat amb sis mil euros i diploma, al Grup de Recerca UJI 047: Economia Experimental i Computacional. Aquest grup va ser creat en 1993, i actualment té concedits 25 trams de recerca i la seua productivitat investigadora recull 110 articles publicats en revistes d'alt índex d'impacte, amb una capacitat d'obtenir finançament en convocatòries competitives de projectes de recerca que es xifra en 17 projectes en els últims 8 anys, i un total de 22 tesis doctorals defensades.

En el VII Premi a la iniciativa emprenedora estudiantil el jurat ha decidit concedir el guardó, dotat amb sis mil euros i diploma, a Víctor Fabregat Tena, doctor en Ciències Químiques per la Universitat Jaume I, de l'Empresa Gourmet Maestrat, la principal activitat del qual és la producció, elaboració i venda de productes gourmet procedents de les comarques del Maestrat, situades a l'interior de la província de Castelló que aposta per l'agricultura tradicional i ecològica. El jurat ha valorat que comercialitzen una àmplia varietat de productes autòctons de la zona, seguint línies d'innovació i recerca i enriquint l'activitat econòmica de l'interior de la província de Castelló. 

Finalment, el jurat del VI Premi a l'Excel·lència Docent Universitària, ha decidit concedir els premis, dotats amb dos mil euros i diploma de reconeixement, als següents professors:

-Carlos Fanjul Peyro, Professor Contractat Doctor del Departament de Comunicació, de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

-Irene Epifanio López, Professora Titular de la Universitat del Departament de Matemàtiques, de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals.

-Antonio Fernández Hernández, Professor Contractat Doctor del Departament de Dret Públic, de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques.

-Edgar Bresó Esteve, Professor Contractat Doctor del Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia, de la Facultat de Ciències de la Salut.

El lliurament dels premis tindrà lloc el dia 27 de febrer de 2015, en l'acte oficial de celebració de l'aniversari de la creació de la universitat pública de Castelló.

Fotografies dels jurats

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions