Jornades 15è aniversari de la Fundació Germà Colón El professor Germà Colón inaugurarà les jornades

12/02/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 13 i 14 febrer 2018
Acte: Jornades 15è aniversari de la Fundació Germà Colón
Títol: «Llengua, parla i... cultura»
Lloc: sala de Graus Germà Colón de la Facultat de Ciències Humanes i Socials
Hora: 16 hores
Entitat: Universitat Jaume I. Patronat de la Fundació Germà Colón

Breu descripció: El professor Germà Colón inaugurarà les jornades que comptaran amb la participació d’experts que abordaran aspectes com ara la continuïtat espacial entre les llengües, la naturalització de la cultura a través de la llengua o les perspectives d’estudi del folklore i l’etnopoètica. Al llarg de les jornades també es presentaran els llibres Els parlars valencians de Vicent Beltrán i Carles Segura i Estudios de Filología Española. Una selección de Germà Colón, i es lliuraran els premis de microrelats de la Fundació Germà Colón i el II Premi «Germà Colón» d’estudis filològics.

D’altra banda, el dimarts 13 de febrer, a les 17:30 hores, el rector de l’UJI, Vicent Climent, i la degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Rosa Agost, inauguraran al vestíbul de la Facultat una mostra de fotografies amb motiu del 15 aniversari de la Fundació.

Al llarg dels pròxims mesos, la Fundació continuarà la celebració d’aquest aniversari amb altres activitats com ara l’exposició en març de les Publicacions de la Fundació a la Biblioteca de l’UJI, una visita guiada als fons bibliogràfics de Germà Colón, o l’exposició «Terres de bandolers» pel Centre d’Estudis del Maestrat  (CEM).

La Fundació Germà Colón Domènech és una institució  de caràcter cultural vinculada a la donació de la biblioteca particular del professor Germà Colón a la Universitat Jaume I. Entre els seus objectius es troba promocionar activitats relacionades amb la filologia romànica dirigides a incentivar el coneixement i la recerca d’aquesta en els seus diferents àmbits.

Programa

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions