Exposición: La diversitat cultural en el patrimoni immaterial

06/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: de l’11 al 17 de desembre de 2017
Acte: exposició
Títol: La diversitat cultural en el patrimoni immaterial
Lloc: vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials
Horari: dilluns a dissabte de 8 a 21 hores
Entitat: Departament d’Educació de la Universitat Jaume I de Castelló

Cartell

Resum: El professor Joan Ortí Ferreres del Departament d’Educació de l’UJI en col·laboració amb la il·lustradora Marian Sales Moliner ha organitzat una exposició de l’11 al 17 de desembre de 2017 en el vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials sobre el projecte «La diversitat cultural en el patrimoni immaterial. Contes, faules i històries orals del món», amb el suport de l’Observatori Permanent de la Immigració de l’UJI i l’Associació Cultural La Tella.

La diversitat cultural reflecteix les característiques que identifiquen a les múltiples cultures que coexisteixen en el món i que són una part important del patrimoni de la humanitat. Aquesta diversitat es manifesta en les estructures socials, en l’educació, en la llengua i formes de comunicació, en les diferents creences religioses, en l’art, en la música, en les danses, en els jocs, en la forma d’afrontar la vida i, en definitiva, en tots els camps que conformen les diferents societats humanes.

L’exposició presenta alguns contes, faules i llegendes que s’han tramès de generació en generació, de països com Algèria, Espanya, Etiòpia, L’Índia, Marroc, Moldàvia, Països Baixos, Paraguai, Romania, Sudàfrica, Uzbekistan, Vietnam i Zimbàbue.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions