Preinscripció: activitats amb professorat del Servei d'Esports Tots els usuaris poden realitzar ja la preinscripció des d'IGLU: Informació i gestió en línia

05/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

A partir de juliol de 2017, tots els usuaris i usuàries, amb qualsevol vinculació amb l'UJI, poden realitzar la preinscripció des d'IGLU: Informació i gestió en línia i indicar les activitats, competicions* i cursos* que volen realitzar el primer semestre del curs 2017/2018. Aquesta preinscripció no dóna dret a cap plaça, sinó que s'ha de validar a principis de setembre i es pot modificar fins al dia 2 de setembre de 2017 a les 23.59.59 h quan finalitzen les preinscripcions. Cal recordar que totes les activitats preinscrites que es validen es cobraran. Les places s'adjudicaran per rigorós ordre de validació.

Des del dia 5 de setembre a les 8.00 h i fins al dia 6 de setembre a les 23.59.59 h es podran validar les preinscripcions de les activitats UJI per a col·lectius UJI i activitats AlumniSAUJI Premium per a col·lectius AlumniSAUJI Premium. Durant aquests dos dies no es podran realitzar més preinscripcions ni inscripcions noves, sinó que estaran dedicats únicament a validar-les. Les inscripcions directes sense validació començaran a partir del dia 9 de setembre a les 8.00 h.

Les persones de l'UJI preinscrites en alguna activitat AlumniSAUJI Premium han d'esperar al seu dia de validació, i viceversa, des del 12 de setembre a les 8.00 h fins al 13 de setembre a les 23.59.59 h. També podran fer noves inscripcions, si queden places vacants, el dia 16 de setembre de 2017 a les 8.00 h.

Per a les persones d'altres col·lectius interessades en les activitats, les inscripcions seran directes a partir del 19 de setembre a les 8.00 h.

La inscripció en activitats per a xiquets i xiquetes de l'UJI serà directa a partir del 12 de setembre a les 8.00 h per l'e-UJIer o finestreta. Per als xiquets i xiquetes de col·lectius AlumniSAUJI Premium a partir del 19 de setembre i, per a altres col·lectius a partir del dia 26 de setembre. Les persones interessades a realitzar-les per l'e-UJIer, han de saber que és necessari donar d'alta anteriorment al xiquet o xiqueta en el Servei d'Esports, que facilitarà el nom d'usuari i la contrasenya.

 

*Les competicions no tenen preinscripció, la inscripció serà directa a partir del dia 5 de setembre.
*Els cursos no tenen preinscripció, la inscripció serà directa a partir del dia 17 de juliol.
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions